Jos van Zetten / Flickr

Halsema hoopt burgemeester van alle Twitteraars te kunnen zijn

Femke Halsema is zich bewust van de verdeelde reacties op haar benoeming als burgemeester van Amsterdam. Ze hoopt zich te kunnen bewijzen als burgemeester van alle Twitteraars.

“Ik moet het nog zien”, tweet Robbie uit Ermelo. “Het blijft die typisch Amsterdamse linkse grachtengordelkliek.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Of in ieder geval de burgemeester van alle belerende Groenlinks vingerwapperaars die een keurig deugend oordeel klaar hebben over mensen die hun kinderen niet op een zwarte school willen hebben, maar zelf hun kinderen geenszins willen blootstellen aan een “sociaal experiment” en daarom schielijk een roomblank schooltje voor hen uitkiezen.

Reageer
gravatar

Hypocrisie hoort bij linkse gekkies. Ze hebben de plaats van de pastoor van vroeger overgenomen. Politiek correctheid is hun geloof.

Andersdenkenden worden niet getolereerd.

Corrie.

gravatar

Femke Hijgema…

Oei-oei-oei, Amsterdam wordt de asielhoofdstad van de wereld. Legaal of illegaal, maakt niet uit.
‘Het zijn toch mensen?!’

‘Iemand moet het doen, nu Angela het laat afweten
Wir schaffen das!’

Reageer
gravatar

Net nu het schooljaar voorbij is. Ze is gelukkig niet zo’n type die alleen maar bezig is haar politieke doctrine sluitend te maken, zoals iedereen die alles dicht bouwt.
Toen ik op school zat moesten we een lijst maken wat links en rechts is. Ik maakte een aantal fouten, die ik moest corrigeren. Ik ben er nog mee bezig.

Reageer
gravatar

Het #Rode Khmer-college van Amsterdam is in z’n nopjes met # burgemeester ‘Pol Pot’ Halsema. Ze vinden ook nog dat zij de burgemeester van alle Nederlanders is.

?Laat varen al uw hoop.?

Corrie.

Reageer
gravatar

Corrie “Breivik” Van Hiernaast, als iemand jou niet aanstaat omdat zij nooit op jouw Geert zal stemmen, kan en mag dat geen reden zijn om haar een hysterische massamoordenaar als Pot Pot te noemen! Schaam jij je dan nergens voor?

gravatar

Corrie “rechtse gekkie” Van Hiernaast, jouw Geert meent dat hij Kamerlid voor alle Nederlanders is. Maar Nederlanders die hem niet aanstaan, zoals moslims en socialisten, wil hij het land uitgooien of opsluiten in kampen. Dat is pas bedreigend!