Maria Anass / YT

Messi wil wereldkampioen worden om zich later net zo te kunnen misdragen als Maradona

Na een miraculeuze ontsnapping tegen Nigeria kan Argentinië nog steeds wereldkampioen worden. Sterspeler Lionel Messi is vastberaden om de eindzege in de wacht te slepen. “Ik wil mij later net zo kunnen misdragen als Maradona.”

“Ik ben nu 31. Dit is mijn laatste kans op een leven vol racistische uitlatingen, huiselijk geweld en ruzie met andere supporters zonder dat ik ooit word verbannen uit de voetbalwereld. Als ik straks met de cup in de handen sta weet ik: ik kan nu doen wat ik wil. Al gooi ik een steward van de tribune. Er zal altijd champagne klaarstaan in de skybox.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee zekert niet: ze zijn ook erg goed in fiscale schijnbewegingen: belasting ontwijken! Maar ja, daarin worden ze fiscaal/juridisch begeleid door de FIFA en UEFA. Nou vooruit; als ze ooit weer eens mogen meedoen in een internationaal toernooi, ook nog door KNVB en Belastingdienst.