Studio Speld / Shutterstock.com

Charmeoffensief: Trump op de foto met kinderen in kooien

Je ziet het vaker: politici die met kinderen op de foto gaan om hun imago te verbeteren. Donald Trump doet het nu ook. De Amerikaanse president ligt hevig onder vuur vanwege zijn beleid om migrantenkinderen bij de grens van hun ouders te scheiden en in kooien op te sluiten. Als charmeoffensief is hij in Texas met een aantal van de kinderen op de foto gegaan.

Volgens de Democraten een goedkope truc, volgens de Republikeinen het menselijke gezicht van een gedemoniseerde president. Oordeel zelf!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oh, oh, oh, wat zijn jullie toch een sukkels! Dit is FAKE news! De kinderen waren reeds slachtoffer van child trafficking voor sesk, orgaandonatie, huishoudelijke hulp, medische experimenten,… De foto is gefotoshopt, kijk maar naar de lichtinval. Hij heeft ze dus gered.

Reageer
gravatar

Toch knap van Homeland Security, dat ze nu al Trump als hologram overal ter wereld aanwezig kunnen laten zijn. Jammer dat Adolf dat niet meer heeft mogen meemaken. Misschien een ideetje om DJ bij de volgende milieu-conferentie holografisch aanwezig te laten zijn. Kan zijn dochter een keertje thuisblijven en hoeft haar moeder niet op de koters te passen.,

Reageer
gravatar

Van der Plas: kinderen die gekust of betast worden door DJ Trump lijden levenslang aan PTSS en smetvrees.
Maitreya, ja hoe komt dat? Albino, zoals Heino of lichtschuwheid zoals Roy Orbison?

gravatar

Ook heel populair: het menselijk decor achter een politicus.

Ook Jesse Wie Ken heeft het truukje al door.
Even de mouwen opstropen van het witte overhemd, en hij is weer klaar voor zijn pose!

Waar haalt hij het vandaan hè?

Reageer
gravatar

Trump wil de kinderen juist beschermen tegen de boze buitenwereld. De volgende groep die zal worden beschermd en wel tegen inbrekers, overvallers etc. zijn de miljardairs en miljonairs. Die komen in gouden kooien te zitten.
Tenslotte komen alle amerikanen in kooien terecht om ze te beschermen tegen aanslagen, schutters, de politie e.d.

Reageer