Studio Speld / Shutterstock / Flickr

Beyoncé treedt op in lege ArenA vanwege Rusland-Egypte

Vanavond is het eindelijk zover: dan staan Beyoncé en Jay-Z samen in een bomvolle Amsterdam ArenA. Tenminste: dat dachten ze. Het stadion is al maandenlang stijf uitverkocht, maar veel fans kwamen er
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat zijn een Beyoncé en een Jay-Z voor dingen,gympies of zo? En is er plotseling een oorlog uitgebroken tussen Rusland en Egypte? Ik heb me verslapen en het ochtend niet bewust meegemaakt.

Reageer
gravatar

Wie bedoel je nou met “die lui”? Die leeuwen (van Waar Gaat Dit Over?) uit de Arena of Beyoncé en Jay-Z. de inkomsten-dervers uit de Arena? Je zult mij niet over ‘huidskleur’ en etniciteit horen, want Black is beautiful, maar wat wel opvalt is dat Afro-Amerikaanse artiesten van die onbegrijpelijke exotische namen aannemen. Van Cassius Clay naar Mohammed Ali; daar kan ik me nog wel íets bij voorstellen, bij de met 24 karaat goud behangen rapper “50 Cents” duidt dat op een onderdrukt minderwaardigheidscomplex, anders had die naam wel “Silver Dollar” geweest. Maar DJ Trump die zich ooit als “President-elect en Vader van alle Amerikanen” heeft geprofileerd blijkt in feite iemand wiens gaven niet verder reiken dan altijd het zelfde plaatje draaien, dezelfde Tweet twitteren. Tja, wat kun je dan nog van de rest van die bevolking verwachten?

gravatar

Binnen het bestuur van de Amsterdamse FC VVD66 gaan al stemmen op om het miljardairs-echtpaar niet met lege handen huiswaarts te laten keren. Er kan
-pro forma- een Shell contractje worden opgesteld dat Beyoncé en haar dienstdoende echtgenoot in de staat stelt voortaan ALLE dividendbelasting te ontwijken/ontduiken als zij de N.V. Nederland als fiscale basis kiezen. Belasting betalen? “Dat is Beyond our financial hospitality!”