Studio Speld / Shutterstock / Flickr

Beyoncé treedt op in lege ArenA vanwege Rusland-Egypte

Vanavond is het eindelijk zover: dan staan Beyoncé en Jay-Z samen in een bomvolle Amsterdam ArenA. Tenminste: dat dachten ze. Het stadion is al maandenlang stijf uitverkocht, maar veel fans kwamen er vandaag achter dat het concert tegelijkertijd plaatsvindt met de kraker Rusland-Egypte. Duizenden mensen proberen online van hun kaartjes af te komen.

“Wil er iemand vanavond naar Beyoncé?” vraagt Shirley zich af op Ticketswap. “Met pijn in het hart, maar het is niet elke dag dat je de geweldenaar Ilya Kutepov aan het werk kunt zien op de Nederlandse televisie.” Ook bij Barend is de paniek inmiddels toegeslagen. “Zes kaartjes voor Beyoncé, wie maakt me los?” schrijft hij op facebook. “Ik stuur je ze gratis op!”

Concertorganisator Mojo baalt van de misser. “Dit had nooit mogen gebeuren. Normaal checken we altijd even of Rusland niet toevallig tegen Egypte speelt, maar dat is deze keer helaas niet gebeurd.” Als goedmakertje last de organisatie een extra concert in voor de mensen die vanavond niet kunnen. “Wie vanavond niet kan is van harte welkom om op 15 juli alsnog van Beyoncé en Jay-Z te komen genieten.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat zijn een Beyoncé en een Jay-Z voor dingen,gympies of zo? En is er plotseling een oorlog uitgebroken tussen Rusland en Egypte? Ik heb me verslapen en het ochtend niet bewust meegemaakt.

Reageer
gravatar

Wie bedoel je nou met “die lui”? Die leeuwen (van Waar Gaat Dit Over?) uit de Arena of Beyoncé en Jay-Z. de inkomsten-dervers uit de Arena? Je zult mij niet over ‘huidskleur’ en etniciteit horen, want Black is beautiful, maar wat wel opvalt is dat Afro-Amerikaanse artiesten van die onbegrijpelijke exotische namen aannemen. Van Cassius Clay naar Mohammed Ali; daar kan ik me nog wel íets bij voorstellen, bij de met 24 karaat goud behangen rapper “50 Cents” duidt dat op een onderdrukt minderwaardigheidscomplex, anders had die naam wel “Silver Dollar” geweest. Maar DJ Trump die zich ooit als “President-elect en Vader van alle Amerikanen” heeft geprofileerd blijkt in feite iemand wiens gaven niet verder reiken dan altijd het zelfde plaatje draaien, dezelfde Tweet twitteren. Tja, wat kun je dan nog van de rest van die bevolking verwachten?

gravatar

Binnen het bestuur van de Amsterdamse FC VVD66 gaan al stemmen op om het miljardairs-echtpaar niet met lege handen huiswaarts te laten keren. Er kan
-pro forma- een Shell contractje worden opgesteld dat Beyoncé en haar dienstdoende echtgenoot in de staat stelt voortaan ALLE dividendbelasting te ontwijken/ontduiken als zij de N.V. Nederland als fiscale basis kiezen. Belasting betalen? “Dat is Beyond our financial hospitality!”