Gebruik Crème’. Van Skin Cosmetics Hydra-Derma-Perma-Blablabla

Ben jij graag op en top verzorgd? Streef jij naar pure perfectie? Probeer dan ‘Crème’. Van Skin Cosmetics Hydra-Derma-Perma-Blablabla.

Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zit nu met een doos hydradermapermablabla creme maar geen idee waar ik het over/op/in/tussen/aan moet smeren. Een hoop blabla maar een gebruiksaanwijzing ho maar.

Reageer
gravatar

Wij horen nog steeds bij de vijf meest klantvriendelijke zaken van Nederland. Trouwens net weer een plaatsje opgeklommen. Nu gaan we richting Walcheren onze toeristenkampen aanleggen in zee, of op het strand.

gravatar

Indien dat smeersel echt goed was, zouden de gebruikers m/v/enz. het na een poosje niet meer nodig hebben en de fabrikant failliet gaan.
Dat ze als maar door moeten smeren geeft wel te denken.
😉

Reageer
gravatar

Laatst stond ik onder de douche, bleek de mannen shampoo op te zijn! Ja wat doe je dan? De dag door zonder iets zepigs in je haar te hebben gehad? Of met wat dan de facto wel vrouwen shampoo moet zijn gaan kliederen? Sta je straks bij de koffieautomaat, zit er opeens iemand aan je haar te sniffen ” heb jij nou vrouwen shampoo in ofzo?”. Nougoed, ik heb me maar ziek gemeld, voelde me toch al wat gammel..

Reageer