Spoor 4a of Spoor 4b?

Doe de quiz!

[WpProQuiz 13]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lijkt me dat er een fout in de quiz zit. Die foto met het papieren kopje naast de lift is helemaal niet op station Nijmegen. Het perron in Nijmegen heeft tegels, de lift zit op 4a (niet op 4b wat het antwoord zegt), en de lift ziet er anders uit (o.a. die hoge betonnen rand ontbreekt). Jammer.

Reageer
gravatar

In verband met het verlengen van treinstellen in de spitsuren en het groeiende succes van speciale railrunners voor 70-plussers overweegt NS spoor 4C toe te voegen.

Reageer
gravatar

Ik heb geen idee ik spoor helemaal niet.Laat mij er buiten.Ik had verkeerd gegokt,jaja,ik gok nooit verkeerd.Waarom zou ik anders gokken,laat staan verkeerd.

Reageer