Kseniia Oshchepkova / Shutterstock.com

Roker stopt onmiddellijk nadat vage bekende hem vertelt dat roken nóg schadelijker is

‘Dat meen je? Ik stop meteen’

Riemerd stond nietsvermoedend een sigaretje te roken bij de fietsenstalling toen hij werd aangesproken door iemand die in hetzelfde bedrijfspand werkt. “Wist je dat roken nóg schadelijker is dan we al dachten? Stond op nu.nl.”

“Mijn god,” dacht Riemerd. “Roken had voor mij altijd exact de hoeveelheid schadelijke stoffen die ik acceptabel vind. Maar nu ik weet dat het altijd al veel schadelijker is geweest, wordt het voor mij tijd om te stoppen. Geen sigaretjes meer voor deze jongen.” De nog brandende peuk ging met een ruk de asbaktegel in. “Thanks, man!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Rusland is nóg corrupter dan iedereen al wist, hoorde ik net. Nou, dat WK ga ik dus mooi niet kijken hè? Best balen, maar voor je principes moet je wat over hebben.

Reageer
gravatar

De vage bekende heeft geluk gehad dat hij Riemerd op z’n rookgedrag kon aanspreken. Normaal gesproken zijn het Bekende Nederlanders die met een camera voorop staan om iemands gedrag te bekritiseren.

? Ze schijnen dat te moeten doen omdat ze bekend willen blijven.?

Corrie.

Reageer
gravatar

Een ultrarechtse gekkie, wiens naam ik om wille van de lieve vrede hier niet zal noemen, probeert in De Speld altijd voorop te staan om mensen die niet ultrarechts zijn, te bekritiseren.

? Ze schijnt dat te moeten doen, omdat ze bij de lezers van De Speld als naloper van ene Geert bekend wil blijven. ?