Studio Speld / Shutterstock.com

Canada begint nucleair programma in hoop op betere relatie met Trump

Canada gaat zo snel mogelijk beginnen met de ontwikkeling van kernwapens. Het land hoopt zo de relatie met de Verenigde Staten te verbeteren.

Premier Justin Trudeau: “De relatie tussen Canada en de VS is momenteel erg gespannen. Door het bouwen van een aantal nucleaire koppen hopen we alles weer wat te normaliseren. De ambitie is om nog voor het einde van het jaar testraketten af te schieten in Lake Michigan.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wie in een goed boekje wil komen bij deze president dient zich te gedragen zoals de aap die bovenop de rots staat; agressie in van harte aanbevolen! Het onaangekondigd starten van een kernoorlog zou zodoende zeker een goed begin zijn.

Reageer
gravatar

Je kunt zeggen wat je wilt, maar deze hoogbejaarde tv-omroepster van Noord Korea is de moeder van zowel Kim Jung Un, als zijn vader en zijn grootvader. Naar analogie van de Bijenkorf heeft ze succesvol de rol van de bijenkoningin naar de menselijke samenleving vertaald. In die zin is ze de Moeder aller Koreanen. Haar talent is dat ze in alle uitzendingen kwantitatief én kwalitatief miljoenen extatische orgasmes produceert en niet alleen verbaal. Laat ‘onze’ Henk Krol deze onvergelijkbare vrouw alvast op de verjaardagskalender noteren.

gravatar

Ik verwacht vanavond nog een verklaring van Jesse we Can dat Groen Links voor het het Heil der Wereld Nieuwe Politiek gaat bedrijven: Petten wordt ons nucleaire raketcentrum, oefendoelwitten worden de windmolens op zee.

‘Mensen komt aan zee naar die prachtige zonsondergang met paddestoelwolken kijken!’

Reageer
gravatar

Een zinloze daad, want de VS heeft al heel lang kernwapens en toch rollen ze daar onderling vechtend en schietend over straat.

Reageer
gravatar

Pierre Elliot Trudeau, de vader van Justin, is zo’n 25 jaar aan de macht geweest. Ook in Canada begint de regering op een dynastie te lijken net als met de familie Kim in Noord Korea.

gravatar

Pierre Trudeau was vijftien jaar premier van Canada. (1968 – 1979 en 1980 – 1984. Onze Mark Rutte kan hem nog inhalen, maar of hij een dynastie kan vestigen betwijfel ik.
PS
Ruud Lubbers is Nederlands recordhouder met 11 jaar en 291 dagen

gravatar

Yes, waar is bronvermelding? Zoals Abraham Lincoln al een keer op internet gedeeld heeft:
“The problem with quotes on the Internet is that it is hard to verify their authenticity.”
~ Abraham Lincoln (source: the Internet)

gravatar

Ach, ook hier geldt weer: redactie laat over deze feiten toch die eminente omni-deskundige prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd internationaal veiligheidsdeskundige en trendlistener) aan het woord! Wat kunnen zo’n Trudeau of veel erger nog zo’n onopgeleide Trump of Kim nou weten??? Bokhoven, Bokhoven en nog eens Bokhoven, redactie doe nu eindelijk eens je huiswerk, foei!

Reageer
gravatar

Wij hebben ook nog kernwapens liggen die Amerika in ons land geplaatst heeft. Kijken of we in staat zijn met die wapens Amerika te kunnen bereiken

Reageer