Youtube - The Culer

Messi en Agüero ruziën wie Eredivisiespeler Tagliafico in het team krijgt bij partijtje

‘Ik heb beide reservekeepers al’

Het WK is nog niet begonnen of er is al hommeles in de Argentijnse selectie. Sterspelers Lionel Messi en Sergio Agüero kregen het op de training met elkaar aan de stok nadat ze er niet uitkwamen bij wie Eredivisiespeler Tagliafico in het team moest bij partijtje.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Messi won het pispotten en mocht dus als eerste een speler kiezen. Omdat de selectie uit 23 man bestaat, kreeg hij automatisch ook de laatste speler toebedeeld: Ajacied Nico Tagliafico. Hierop fulmineerde de sterspeler van Barcelona dat hij net zo goed met een man minder kon gaan spelen. Stampvoetend begon hij een tirade dat hij beide reservekeepers al in zijn team had en dat het niet eerlijk was dat juist de winnaar van het pispotten de Eredivisiespeler in zijn team krijgt. Agüero was het hier op zijn beurt niet mee eens, hij stond erop dat de regels van het pispotten nageleefd zouden worden. Naar verluidt begonnen de twee kemphanen hierna te duwen en te trekken en moesten ze door de linksback van Argentinië uit elkaar gehaald worden.

Bondscoach Jorge Sampaoli heeft aangekondigd maatregelen te treffen. Voor straf stelt hij Tagliafico in de eerste wedstrijd tegen IJsland op in de basis.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *