Studio Speld / Wikimedia Commons

Deze gemistestappenteller houdt precies bij hoeveel stappen je had kunnen zetten

'Ik merk nu al dat ik meer beweeg'

Ben jij van mening dat je altijd meer kan doen aan je gezondheid? Dan is er goed nieuws! Voor Android en iPhone is er namelijk nu de gemistestappenteller, een app die bijhoudt hoeveel stappen je had kunnen zetten.

Een flink aantal mensen maakt al fanatiek gebruik van de app. “Ik heb hem pas een week en merk nu al dat ik meer beweeg”, vertelt Vincent (32) terwijl hij op en neer banjert naar het toilet. “Vroeger miste ik wel 150.000 stappen omdat ik te druk bezig was met dingen als tv kijken, koken en slapen.” Hij wrijft wat slaap uit zijn ogen. “Ik zit nu op nog maar 20.000 gemiste stappen per dag.”

De app maakt het makkelijk vol te houden om aan je conditie te werken, vindt ook de 28-jarige Marije. “Het doel is om uiteindelijk 0 gemiste stappen te hebben”, vertelt ze om 3 uur ‘s nachts wandelend door een bos. “Dan krijg ik namelijk een melding dat ik mijn doelen heb bereikt. En daar doe je het uiteindelijk allemaal voor: een melding.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoi Vincent
Ik ken iemant die handug is in het terugdraaien van kielometerstellers, electrisiteitmeters en ook gasmeters. Ik denk dat ‘m ook stappentellers ken voorruitdraaien. Zak ‘m in kontakt brengen met jouw?