Studio Speld / YouTube / Shutterstock

Barbie vraagt Trump om invoerheffingen op staal terug te draaien

Realityster wil einde aan handelsoorlog

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, gaat Donald Trump vragen de invoerheffingen op Europees aluminium en staal terug te draaien. De realityster zet zich persoonlijk in om een einde te maken aan de handelsoorlog.

“Ik hoorde enkele weken geleden over aluminium”, aldus Barbie.

Het bezoek is een initiatief van de Europese Unie. President Donald Tusk: “Die heffingen zijn echt een heel slecht idee. Het is alleen zaak om de Amerikaanse president daarvan te overtuigen. Wij denken dat dit een kansrijke strategie is. Ik heb goede hoop.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is dat een geblondeerde en ontkroeste negerin?

Daar was er laatst ook een van bij meneer Trump op bezoek!
Hoewel, die was niet blond.
Maar had wel een dikke reet.

Hoe bekender hoe meer effect, geloof ik.
Wie is dit meisje ook alweer?

Of is het een rubberpop?
Daar heb ik wel eens van gehoord.

Reageer
gravatar

Ze heeft er speciaal Engelse les voor genomen en weet nu dat ze Trump moet begroeten met de woorden “Grep mie baai de poesie” en dat ie dan een versje in haar pussy album zal sch

Reageer
gravatar

Trump is de meest betrouwbare politicus sinds WO2, hij begrijpt dat Amerika het dichter bij huis moet zoeken. Het is alleen te laat.

Reageer
gravatar

Donald Tusk, Donald Trump, ik snap er niks meer van. Ik scheer me haar er maar af zoals mijn vriendin Britney Spears deed. Misschien wilt Trump wel advies van mij

Reageer
gravatar

Sorrie hoor, Brit. Maar jij wor geexploteert. Niet goed. Ik weet dat Barbie ook gebruik wor, maar dat is lijfelijk. Jij geestlijk. Meschien nog wel erger, lieve meid.