Mohamed Salah king of Egypt / YT

Karius: ‘We hadden niet 4-3-3 moeten spelen’

Keeper hekelt tactiek van trainer

Liverpool verloor gisteren de Champions League finale van Real Madrid met 3-1. Doelman Loris Karius weet wel waar het aan ligt. “We hadden niet 4-3-3 moeten spelen.”

“We werden overlopen op het middenveld. Tegen een ploeg als Real Madrid moet je eigenlijk altijd met 4 middenvelders spelen, dan kun je de bal blijven rondspelen, staat er altijd iemand vrij. Nu kwamen we er gewoon niet aan te pas. Zonde. Onnodig ook.”

De doelman zou het niet gek vinden als het clubbestuur consequenties verbindt aan de uitslag. “Als je met het hele team hebt toegewerkt naar zo’n belangrijke dag, is het heel vervelend als alles in de soep loopt omdat één iemand verzaakt. Ik denk wel dat er koppen gaan rollen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Groot gelijk, als ze 4-3-3 hadden gespeelt, had de geweldige actie van Benzema zo uitverdedigd geweest. Blijft een geweldige keeper en visionair gewoon meenemen naar Rusland.

Hoogachtend,

Prof. B. de Bouwer

Reageer
gravatar

De vorige reactie is niet van mij, maar van een jaloerse na-aper, die geen enkele vorm van creativiteit vertoont en mij al enige tijd stalkt.