Bronvermelding: Studio Speld / Wikimedia Commons / Shutterstock

Einde der Tijden gemist? Dit waren de hoogtepunten

#Doomsday was er een voor in de geschiedenisboeken

Na eeuwenlange voorspellingen was het gisteren eindelijk zover: het Einde der Tijden. Het was een dag voor in de geschiedenisboeken, vol verrassende en unieke gebeurtenissen. Voor degenen die het hebben moeten missen, hebben wij hier de hoogtepunten van #Doomsday.

1. Overstromingen en vuurzeeën die de planeet onleefbaar hebben gemaakt

Jazeker! Terwijl jij lekker lag te slapen, zijn alle continenten weggevaagd door de allesverwoestende kracht van water en vuur. We hadden de beelden, maar zijn die helaas verloren. Geloof ons daarom maar op ons woord: het was een geweldig spektakel!

2. Guest appearance van de draak met zeven koppen, tien horens en zeven diademen

Wat iemand tweeduizend jaar geleden al voorspelde na een koortsdroom, werd gisteren eindelijk werkelijkheid. De draak met zeven koppen kwam langs om het kind van een bevallende vrouw op te wachten en te verslinden. Shocking!

3. Iedereen kreeg een sicke goodiebag

De vier ruiters van de apocalyps deden een meet & greet met hun grootste fans, zoals Gerdi Verbeet en Jan Terlouw. Aan het einde kreeg iedereen een goodiebag vol oren en navels en alvleesklieren en een reep Tony Chocolonely. En dat heb jij allemaal gemist!

4. Kanye West onderbrak de wederkomst van Jezus om aandacht te vragen voor de video’s van Beyoncé

Geloof het of niet, maar terwijl Jezus Christus zijn langverwachte terugkomst op aarde beleefde, beklom Kanye snel de trap naar de hemel om aandacht te vragen voor de kwaliteit van de videoclips van Beyoncé. Jezus was op z’n zachts gezegd ‘not amused’, maar moest toegeven dat de zangeres inderdaad bijzonder goede videoclips heeft.

5. Satan was heel humble en benaderbaar

Satan kwam ook nog even buurten, en hij nam echt de tijd om met iedereen op de foto te gaan. Daarna keek hij opeens heel ernstig en zei: “jullie moeten allemaal even wat aardiger zijn voor Dotan, hij gaat nu door een moeilijke periode.” Ja, daar komt ie nu mee. Maar verder best een aardige vent dus.

6. Elon Musk was net op Mars en voelt zich zielsalleen

De Eindtijd was helaas niet voor iedereen leuk. Elon Musk was net in zijn eentje naar Mars gereisd toen de planeet Aarde implodeerde. Nu tweet hij continu over hoe eenzaam hij zich voelt, nu hij weet dat hij voor de rest van zijn leven alleen zal zijn met zijn raket en zijn rode auto. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe kunnen overstromingen en vuur zeeën de planeet nou onleefbaar maken ? Dat was ie al eeuwen.
En een aardige Satan ? Vast nep.

Reageer
gravatar

Volgens mij was het een nep-Jezus, want de echte schaamt zich de ogen uit het hoofd voor alleen al de christen-democratische partijen in Europa, bij voorbeeld.

Reageer
gravatar

Wat koel en best wel tsjil: de duivel en z’n mallemoer en Jezus en de Speld-redaktie spreken allemaal Engerlands!!

Er straal hier een sterk gevoel van identitaire eenheid door imitatiedrang uit!

Door niets te zijn, zijn wij eigenlijk hetzelfde als al die andere leeghoofden.

Reageer
gravatar

Klinkt allemaal wel een beetje afgezaagd en saai. Waar blijft het verrassingseffect ? Waarom is Elvis niet teruggekomen ? En Michael Jackson ?

Reageer
gravatar

Oh ja, nu je het zegt: Michael Jackson, nog gefeliciteerd met je verjaardag! Of zoals je zingt: Just Beat it!