Froome krijgt precies op het juiste moment een astma-aanval en demarreert

Geweldig, wat een timing!

Chris Froome toont in de Giro maar weer eens wat voor een geweldige renner hij is. Op de flanken van de Finestre, nu het er echt op aankomt, krijgt hij last van astma. Hij is meteen gedemarreerd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat klinkt me logisch: hoe dichter de auto achter de fietser zit hoe minder weerstand de auto ondervindt. Een beetje bij remmen lijkt me dan op z’n plaats.

gravatar

Juist! De auto achter de wielrenner -mits met de juiste maximumsnelheid- heeft een positief effect op de wielrenner; die is bang overreden te worden en gooit er nog een schepje bovenop. Het zweet op hoofd en lichaam verkleint de luchtweerstand en een terloops aangereikt bidon stimulantia doet de rest. Bij de dopingcontrole aan de finish plast
-traditioneel- de ploegleider dan voor de betrokken etappewinnaar.

gravatar

Foei, wat ben je toch een christenhater, Do Do.

Wat dat betreft ben je eigenlijk precies als Corrie.
Behalve dan dat het bij haar om moslems gaat.

gravatar

Ik meld dit schandelijk bericht bij het meldpunt Spotten met Ernstige Ziekten (SEZ) van de Raad voor de Journalistiek (RvdJ). Dat wordt voor De Speld een half jaar publicitair verbod op internet en in de Volkskrant.

Reageer
gravatar

Gelukkig bent u me voor. Wat zouden we toch moeten zonder fatsoensrakkers zoals u en ik. Het zou de mensen sieren om, net als wij doen, wat bescheidener te zijn in hun optreden. Dat zou de wereld zo veel beter maken. Daarom ben ik er ook voor om speld nu gewoon keihard te straffen, desnoods met bruut geweld. Anders krijg je echt nooit een betere wereld.

gravatar

Al die wielrenners spelen vals. Zo heeft Tom Dumoulin vorig jaar alleen gewonnen omdat hij getraind had. Doordat hij getraind had is hij in het voordeel tov wielrenners die niet getraind hebben. En natuurlijk zal hij bekennen dat alle goede wielrenners trainen omdat je anders niet kan winnen!

Reageer