Studio Speld / Shutterstock

Computer heeft verontrustende wratten na zoeken illegale livestream

De 25-jarige Davey is op zoek naar een illegale livestream voor de dertiende etappe van de Giro d’Italia. Zijn computer heeft inmiddels verontrustende wratten, die bovendien licht pulseren.

“Ik dacht: die livestream op de website www.gopantani.ukraine.org ziet er wel betrouwbaar uit”, vertelt Davey. “Maar toen ik erop klikte kwamen er 24 pop-ups te voorschijn die verwezen naar gokaanbiedingen, pikante websites en dubbele investeringsmogelijkheden waarbij je cryptocurrency moest aanschaffen om Braziliaans vastgoed te kopen. Ik merkte dat mijn computer wat vreemde geluiden begon te maken, maar dacht ook: dat loopt wel los.”

“Vervolgens ging ik het proberen via allcyclingsportsnow.fever.sd, waar ik alleen maar een Google Chrome-extensie hoefde te downloaden om de gehele wedstrijd gratis te bekijken. Ik dacht: bingo! Na het installeren van de plugin hoefde ik alleen nog maar de computer opnieuw op te starten. Dacht ik, want ik kreeg geen etappe te zien.”

“In de tussentijd zag m’n computer helemaal bleek en begonnen er in de linkeronderhoek van het scherm hele nare wratten te groeien. Tussen de letters op het toetsenbord borrelde donkerpaars slijm op.”

Gelukkig biedt een vriend van Davy soelaas. “He joh, wat doe je gek Davy, we hebben toch gewoon een tv met Eurosport?’”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het zien van wratten en de slijm op het beeldscherm respectievelijk tussen de toetsen zogenaamd door een buitenwettelijke directe uitzending (thans in hedendaags Nederlands “iIlegale livestream” geheten) zijn hersenspinsels. Ze worden veroorzaakt door de teleurstelling dat Froome momenteel (16:36) een flinke voorsprong heeft op Dumoulin.

Reageer