Studio Speld / Shutterstock

Curvy Superdatamodel doorbreekt taboe op gebruik van big data modellen

‘Waarom geen model met terabyteje meer op de cover?’

Het begint een eeuwig voortdurende discussie te worden in de datawereld: waarom worden er nooit big data modellen afgebeeld op covers van tijdschriften? Het nieuwe tv-programma Curvy Superdatamodel wil daar verandering in brengen.

Aan het taboedoorbrekende programma mogen alleen modellen met ‘een terabyteje meer’ meedoen. Het beste model zal een contract krijgen bij een groot magazine. Het idee voor het programma komt van programmamaker Julia Brimble: “Big data is ook prachtig om naar te kijken. More is More!”

Brimble wil met het programma vooral aan de jeugd laten zien dat alle data mooi zijn op hun eigen manier: “De jongere generatie groeit op met het idee dat data alleen mooi zijn in enkele kilobytes. Dat is natuurlijk onzin. Sterker nog: big data modellen maken het beter mogelijk om rendement uit je data te halen dan modellen waar überhaupt weinig data aan zit.”

Zit je ook op een berg data en komt er niet voldoende uit? Duren de initiatieven te lang? Heb je behoefte aan een big data-platform of wil je met behulp van geavanceerde analyses meer geld verdienen? Nextgem weet raad met big data dus neem vandaag nog contact op.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tekstcitaat: “Zit jij óók op een berg data en komt er niet voldoende uit”? Neem dan het betrouwbare laxeermiddel Data abstinatex; tweemaal daags innemen, met water en hou gedurende 24 uur één toilet vrij voor versnelde ‘output’.

Reageer
gravatar

Mensen die graag willen afvallen, maar toch in van alles happen, zullen al gauw van een “teringbite” spreken. Helemaal te begrijpen.

Reageer
gravatar

“Terabyteje” is een flinke taalfout. Juist is: “terabytetje”.

Alle woorden die eindigen met een klinker (en enkele medeklinkers) worden vanwege de uitspraak verkleind met “tje”.

Reageer
gravatar

Een terabeet bedoelt u.
Of eigenlijk tera beten.
Oftewel 1.000.000.000.000 beten.

En dan moet u weten dat een beet uit 8 hapjes bestaat.
Dus dat is nog eens 8x zoveel!!

gravatar

Ik ben al hard bezig zoveel mogelijk katten-video’s op het web te kopiëren.

En m’n insta helemaal vol te plempen met zelfvies met kattenneuzen.

Ben toch zó creatief bezig!!

Reageer
gravatar

Dit is wel heel erg laag.
Protersteren tegen data misbruik maar wel verdienen.
Of is deze sponsoring ook fake?
Ik hoop t
Anders Amalia als boegbeeld voor big Queen

Reageer
gravatar

Wat het artikel niet vermeldt zijn de benodigde hoeveelheid CPU´s om dat ding aan het lopen te krijgen. Bovendien wil ik wel eens weten in welk slot al die terabytes ingevoerd worden.

Reageer