FOX Sports / YouTube

Videoscheidsrechter liet leuk kattenfilmpje zien

‘De VAR heeft zijn waarde wat mij betreft bewezen’

Een opmerkelijk moment zondag bij Sparta-Emmen. Scheidsrechter Dennis Higler legde het spel stil om langs de lijn naar een scherm te gaan kijken. De arbiter kreeg daar van de videoscheidsrechter een leuk kattenfilmpje te zien, waarna hij het spel hervatte.

“De VAR heeft zijn waarde wat mij betreft bewezen”, lacht Higler. “Die kat duwde heel sneaky een andere kat van de trap. Zonder deze technologische vooruitgang had ik dat niet kunnen waarnemen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die Hitler gaat het helemaal maken in Emmen e.o. Door en na de uitschakeling van Sparta bieden de verenigde Emmese opticiëns hem levenslang gratis daglenzen op sterkte aan of -naar keuze- een complete bril van het exclusieve KNVB-merk “Corto de vista” . Schreef ik nou ‘Hitler?”, ik moet ook eens naar een Emmense opticien denk ik.

Reageer
gravatar

Fijns, en die kat heeft natuurlijk direct rood gekregen. Daarna begon het aanwezige publiek ‘hij is een hondenlul’ te zingen, terwijl het uitvak en masse via de app honderden meters bier begon te bestellen bij uitbaters in de binnenstad van Emmen, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in één grote kater: de 12e man.

Reageer
gravatar

Zo’n inspirerend filmpje geeft iedereen een enorme boost, dus iemand die onder zo’n grote spanning staat kan dat extra goed gebruiken!

[VBKN: ‘boost’ is een modern Nederlands woord dat verwant is aan’kick’.]

Reageer
gravatar

Wellicht zou je de toekomst wat meer tijd kunnen besteden aan het bekijken van leuke kattenfilmpjes.

Het zou helemaal mooi zijn wanneer dat tot gevolg heeft dat je wat minder tijd overhoudt om je haatdragende en doelbewust polariserende commentaren te schrijven.

Wie weet kan het dan ook weer wat gezelliger worden op dit forum. 🙂