Studio Speld / Shutterstock

Romantisch: Berno heeft plantenresten over het bed uitgestrooid

'Vinden ze prachtig.'

Als er iemand is die weet hoe je je liefdesleven een beetje spannend kan houden, dan is het Berno wel. Speciaal voor zijn vriendinnetje heeft hij plantenresten over het bed uitgestrooid. Mannen, letten we op?

“Een beetje romantiek kunnen de vrouwtjes altijd wel waarderen”, vertelt Berno terwijl hij met twee handen tuinafval over het dekbed veegt. Hij verwacht dat natte bladeren tussen de dekens het hartje van zijn vriendin sneller zal laten kloppen. “Wat dat betreft zijn ze heel makkelijk, paar plantjes en ze zijn blij.” De romanticus veegt zijn handen af aan een kussensloop. “Vinden ze prachtig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor de “Grote tuinverbouwing van Rob Verlinden” waar sinds kort Ivo de scepter zwaait. Het is één grote ononderbroken reclamespot van RTL4, maar dat indoor-meisje (Suzanne) met dat piepstemmetje is zó aandoenlijk, gewoon vertederend; nét uit de luiers en nu al binnenhuis architecte.

gravatar

Leuk weetje: een ‘geil plekkie’ is in Zuid-Afrika gewoon een vochtig plekje. Goed voor de landbouw.

En zo betekent ‘stur’ (stoer) in het Noors gewoon groot.

Zo leert u uw eigen taal nog eens kennen!

gravatar

Het is weer voorjaar, bomen botten uit en planten schieten de grond uit. Hierboven bij de Maîtreya schieten zelfs planten uit vrouwelijke primaire geslachtsdelen. Waarschijnlijk omdat men dit gebied te lang heeft verwaarloosd. Alles rooien en gewoon één vijgenblad laten staan; dat is doorgaans voldoende.

gravatar

Nou Corrie, heb je je schop al tevoorschijn gehaald?

Duingras volop aanwezig om in de juiste stemming te komen voor je verderfelijke ?Second Love-activiteiten 😉