CBS This morning / Youtube

Ivanka Trump schiet feestelijk Palestijnse betoger dood

Ambassade geopend

De nieuwe Amerikaanse ambassade in Jeruzalem is geopend. Ivanka Trump schoot feestelijk een Palestijnse betoger dood, waarna de champagne ontkurkt kon worden.

Tijdens de ceremonie werd een vreugdevuur ontstoken, waar de dochter en adviseur van de president symbolisch een liter olie op gooide.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik hoorde dat zij speciaal voor deze gelegenheid het wapen had meegekregen waarmee ooit Lincoln werd afgeschoten… Kan iemand dat bevestigen of is dit óók weer Fake-News???

Reageer
gravatar

Corrie van hiernaast jij bent kk gestoord je weet niet wat je zegt echt niet hoe kan je zo iets zeggen Israël heeft niks gewonnen ze zullen blijven verliezen als zij vs niet achter hun staan maar nog ergere vs bestaat niet zij zijn al failliet omdat Israël hun in macht heeft Palestina onschuldige land en zo wel mensen dood toch blijven ze het doen wauw geloof me 3e wereld oorlog is al begonnen Israël gaat het langzaam het voelen en 100 % verliezen want er staat totaal geen andere land achter!

Reageer
gravatar

Hey Hamas dude, keep on dreaming. Helaas voor jou zijn dromen bedrog. Marco Borsato heeft er zelfs een liedje op gemaakt. https://youtu.be/3tcHzIcrdms

Israël is het voorbeeld om het moslimprobleem aan te pakken. Moslims kennen alleen maar geweld, met geweld moet je ze dan ook aanpakken.

Corrie.

gravatar

Hoi naamgenoot, je zit ernaast. Het levert geen Israëlische shekels op maar we mogen volgend jaar met onze lijndansgroep in Israël een kippendans-performance bij de openingsact te doen.

?Kicken!?

Corrie.

gravatar

Uw buitengewoon fijnzinnige en weldoordachte commentaar geeft inderdaad nauwkeurig de opinie van de meerderheid van de wereldbevolking weer.
Binnenkort wordt de commentaarsectie gesloten, want we kunnen dit niet accepteren maar ook niet weigeren, om niet als racist bekend te staan, dus daarom wordt iedereen gelijkelijk gediscrimineerd en teruggebracht tot de normen uit de prehistorie.
Een complexe situatie.

gravatar

Bij de feestelijke opening van de (van Tel Aviv) naar Jeruzalem verplaatste Amerikaanse ambassade zijn er aan Palestijnse zijde bijna 50 slachtoffers (and still counting) gevallen. Was het nu voor IS (of vergelijkbaar door olielanden gesubsidieerde organisaties) niet een mooie gelegenheid geweest de voltallige familie Trump te gijzelen? Een win-win situatie voor de NAVO, TTIP, Iran, het Parijse milieu-accoord, de Europese eenheid en nog wat andere trivialiteiten?

gravatar

Ja ja, het is toch in en in triest dat Palestijnen de viering van de zeventig jarige staat Israël probeert te verstoren. Ze schijnen nog steeds niet te beseffen dat ze de oorlog hebben verloren.

? Shalom voor Israël! ?

Corrie.

Reageer
gravatar

Wat jammer dat Israël nog steeds duitsers en palestijnen met elkaar verwart. Wil Netanyahu wraak op de palestijnen nemen omdat die dichterbij wonen dan de duitsers !?