YouTube - AT5

Justin Kluivert: ‘Ik ben toe aan een mislukte carrière in het buitenland’

Aanvaller wil binnen 2 jaar uitgeleend worden aan Brighton

Er bestaat een grote kans dat Justin Kluivert aan het einde van het seizoen weggaat bij Ajax. De 19-jarige aanvaller zegt namelijk toe te zijn aan een mislukte carrière in het buitenland.

“Hier bij Ajax ben ik uitgeleerd. Het is tijd voor een volgende stap: een transfer naar een grote club in Engeland waar ik eerst nog een mooie goal maak in een oefenwedstrijd en na drie wedstrijden op de bank kom te zitten om vervolgens na de winterstop plaats te nemen op de tribune. Dat zegt mijn zaakwaarnemer Mino Raiola ook.”

De ambitieuze Kluivert heeft ook al de rest van zijn carrière uitgestippeld: “Binnen 2 jaar wil ik uitgeleend worden aan Brighton & Hove Albion. Dan via Portsmouth naar FC Nantes, dat me vervolgens weer uitleent aan Vitesse. Als het allemaal loopt zoals gepland train ik over 12 jaar mee bij FC Utrecht, waar ik dan niet genoeg indruk maak om een contract af te dwingen. Daar droom je als klein jongetje van.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

uitgeleerd? wat een mafkees zijn begeleider. ik ben voor dat er geen Nederlands elftal inzit als je voor je 25e naar het buitenland gaat. Door dit soort acties blijft het Hollandse schooltje een wasse neus.

Reageer
gravatar

Ik denk inderdaad ook dat justin beter naar een internationale school kan, want de carrièrekeuzes op zijn huidige school worden wel heel luchtig besproken. Dat eeuwige gezeik op ons onderwijssysteem is misschien in dit geval wel terecht

gravatar

All in the family inderdaad. Justine Kluivert gaat volgend seizoen, na een aanvankelijk tegenvallende periode op de wallen, beginnen in de Thaise hoogste klasse.

Reageer
gravatar

Heeft hij dit echt gezegd? Want hij droomde juist om een carrière bij fc barcelona, niet bij fc utrecht? Dit klopt toch niet…..

Reageer
gravatar

Polleke, dat is een aardig idee.

Het lijkt mij overigens beter dat Ajax zich omvormt tot pingpongclub, dan heeft Ajax nog enige kans om in de toekomst landskampioen te worden. En Justin Kluivert kan blijven.

gravatar

All in the family inderdaad. Justine Kluivert gaat volgend seizoen, na een aanvankelijk tegenvallende periode op de wallen, beginnen in de Thaise hoogste klasse.