Youtube / Tel Sell

Tel Sell seizoen één binnenkort op Netflix

'Ik heb de aflevering over die dikke gast met de Abtronic al duizend keer gezien'

Goed nieuws voor de fans van ellenlange overdreven Amerikaanse reclames voor producten die je niet nodig hebt: het eerste seizoen van Tel Sell is vanaf 1 mei te zien op Netflix. Dat heeft de streamingdienst zojuist bekendgemaakt.

Nolly Tamboer, als inkoopmanager van Netflix verantwoordelijk voor het binnenhalen van de serie, is apetrots. “Het gaat een enorm succes worden. Eindelijk hoef je nu niet meer te wachten tot je om twee uur ‘s nachts dronken thuiskomt om te kijken hoe een grote plastic keukenmachine op meticuleuze wijze zowel een wortel, een tomaat als een gekookt eitje in perfecte blokjes hakt. Hoef je je niet meer ziek te melden om rond de lunch te zien hoe een man met snor zijn gore badkamer in één handbeweging schoon masseert met magisch schoonmaakmiddel. Je kunt het nu allemaal zien wanneer jij wilt.”

Fan van het eerste uur Corné van de Vlist kan alvast niet wachten om straks weer te gaan bingen. “Die aflevering met die dikke gast die de Abtronic om zijn middel bindt. Die heb ik al duizend keer gezien en ik weet natuurlijk al lang dat hij een kwartier later een blokjesbuik heeft. Maar je wil toch door blijven kijken. Het is gewoon verslavend.”

Dat is dan ook de kracht van de serie, meent Tamboer. “Voorspelbare plotwendingen die toewerken naar een bevredigend hoogtepunt.” Ze verwacht net zulke hoge kijkcijfers als hitseries The Crown en Stranger Things. “Vooral van de aflevering met de Instant Fisherman en de Ahh Bra verwachten we veel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmm., Tel Sell is niet mijn favoriete programma op de commerciëlen. Het lijkt mij ook niet Netflixwaardig. Als groot fan van Astro TV lijkt mij het beter om die op Netflix te streamen.

Het geeft je een goed inzicht van je? psyche? en je vorige levens.

Corrie.

Reageer