YT - Amsterdam Airport Schiphol

Vakantie naar Schiphol viel tegen

'Heel toeristisch'

Stefanie (32) en Ivo (36) zijn dit weekend op vakantie naar Schiphol geweest. De vakantie viel erg tegen.

“Schiphol was absoluut niet wat we ervan gehoopt hadden”, vertelt Stefanie. “Heel druk en heel toeristisch. En het zat helemaal vol met Nederlanders. Er was zelfs een HEMA. Die heb je bij ons thuis in Pijnacker ook. Dan had ik net zo goed thuis kunnen blijven.”

Volgens Ivo liet ook de prijs-kwaliteitverhouding de wensen over: “Eten en drinken was ontzettend duur. Voor een lauwe kaasbaguette betaalden we gewoon zes euro. De keuken was überhaupt behoorlijk eentonig: alleen maar droge croissantjes, koffie en Toblerones. Er was geen enkel authentiek zaakje te bekennen. Het draait daar alleen maar toerisme.”

Ondanks alles waren er volgens Ivo toch wel wat hoogtepunten. “We hebben ons wel vermaakt op de loopband en hebben een paar keer onze tas laten sealen. Maar we zouden deze vakantie niemand aanraden. Volgend jaar gaan we gewoon weer naar Utrecht Centraal.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En dan gaan we volgende week een paar dagen naar Oosterhout, en volgende maand naar Ierland. En dan van de zomer natuurlijk nog naar Thailand. Volgend jaar gaan we naar Tanzania. In september nog even naar Spanje, ons eigen huis. We zijn pas nog een weekje in Griekenland geweest, dus we dachten zo dan kunnen we tussendoor nog net even op vakantie naar Mexico. Dat is altijd leuk.

Reageer
gravatar

Je hebt daar wel ongerepte bermen en sloten in de buurt. Het is een uitdaging om daar doorheen te komen op weg naar je doel. Net Expeditie Robinson! Maar tegenwoordig hebben veel toeristen deze route ook al ontdekt, jammer.

Reageer
gravatar

We betreuren het dat Schiphol als bedtemming als te druk wordt ervaren. Daarom willen we zo snel mogelijk Lelystad Airport als vakantiebestemming openen! Een gweldige bestemming. Binnen enkele jaren kunnen we er 60.000 vliegtuigen laten landen en opstijgen om naar te kijken. Daarnaas overwegen in plaats van een Hema meer interactieve doe-activiteiten: Een oud Hollandse Markt met Vietnamese loempia’s, het Halbe Zijlstra Circustheater met Balalaika optredens, de 3JS en een Bierfest! Dat zal een geweldige boost geven aan het tourisme en de werkgelegenheid in het bruisende Lelystad, aan Halbe Zijlstra, de VVD, en als klap op de vuurpijl de drukte op Schiphol ontlasten!

Reageer