Lindsay Helms / Shutterstock.com

We gingen met een paardenfluisteraar naar de manege en nu blijkt dat ze allemaal dood willen

Ieder kind heeft zich wel eens afgevraagd wat er allemaal gebeurt in het hoofd van een paard. Waar denkt onze trouwe viervoeter eigenlijk aan de hele dag? Om antwoord te krijgen op die vraag gingen we
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zolang je fluistert is alles goed. Niet alleen voor een paard is dat gezonder.
Hier in de buurt dreunt plotseling voortdurend een motor door vlak nadat de buurvrouw met een babyfoon-ruis begon. De meeste mensen horen niks omdat hun hele huishouden 24/7 uit ruis bestaat en lawaai. Hun hele ziel ziet er zo uit.
Ze vonden het fijn zo te leven, en ze zien niet dat ze langzaam fysiek ziek worden, al worden hun gewoonten dan nog niet allemaal officieel als ziektesymptomen aangemerkt.

Reageer
gravatar

Je moet een ding voortdurend onthouden, en als je dat niet kan accepteren kun je beter helemaal ophouden: de krachten van het kwaad worden veelal in al te verheven sferen gedacht; deze hulde is misplaatst. Zie ze voor wat ze zijn op het benepen, platvloerse niveau van bijvoorbeeld de geldwisselaar, die althans enkel technisch trouwens steeds verfijnder wordt gemaakt: we moeten ook hier de betekenis praktischer van kunnen duiden.

gravatar

Deze paarden is eerder ingefluisterd dat ze zullen worden uitgezet in een stuk nieuwe natuur ergens tussen Lelystad en Almere. Dat verklaart mogelijk het gezamenlijke element in de antwoorden die ze geven.

Reageer