Bron: RTL Nieuws

Rutte herinnert zich geen motie van afkeuring

Premier voelt zich niet beschadigd

Mark Rutte kan zich niet herinneren dat bijna de hele oppositie woensdagavond een motie van afkeuring tegen hem indiende. De premier voelt zich dan ook niet beschadigd. “Ik weet niet van het bestaan van een motie, dat kan ik naar eer en geweten zeggen.”

Politiek commentatoren verwachten dat de premier wegkomt met zijn verklaring.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er is binnenkort een ledenvergadering bij de VVD.
De vraag is:

Blijft het VVD (=Volkspartij voor Vrijheid en Dementie),
of wordt het VVK(=Volkspartij voor Vrijheid en Kleptomanie)

Reageer
gravatar

De man is zijn “uiterste houdbaarheids datum” al ver overschreden. Vraag me af hoelang deze “”kar op vierkante wielen”” nog blijft rijden.

Reageer
gravatar

Natuurlijk niet. Mark lijdt aan atgv: acute tijdelijke geheugenverlies. Een zeer besmettelijke ziekte, die met name slachtoffers maakt binnen de VVD-gelederen.
Triggers zijn memo’s, bonnetjes en debatten.
Bijwerkingen zijn vaak financieel en worden door de belastingbetaler gedragen.
Tot op heden heeft men geen remedie gevonden, anders dan aftreden. Helaas echter lopen de VVD’ers vervolgens vaak een maatschappelijke functie op, waardoor het volk toch nog de naweeën van atgv krijgt te verduren.

Reageer
gravatar

Het is niet verwonderlijk dat teflon Mark zich niet herinneren dat bijna de hele oppositie een motie van afkeuring tegen hem indiende. De enige die indruk maakte was ?meneer Wilders van de PVV.?
Knulletje Klaver van GroenLinks en hypocriet Asscher van de PvdA bakte er niets van.

Het blijft toch wonderbaarlijk dat Nederlanders, die begaan zijn met ons mooie land, op linkse partijen stemmen. Het leidt tot niets, hun tijd zit er op.

Corrie.

Reageer
gravatar

Ja logisch, Asscher heeft vanuit zijn vorige baan (als vice-premier) nog vele kilo’s koelhuisboter op zijn hoofd als het gaat om het beleidsmatig ontzien van militante moslims, migrerende moslimterroristen, terugkerende Irak- en Syrië-gangers en fundamentalistische haatpredikers die met scheepsladingen tegelijk -ongehinderd- vanuit Saoedi-Arabia, Qatar, Dubai en Ankara worden geïmporteerd. En om in de sfeer te blijven: Klavertje-4 kan politiek nog geen deuk in een pak boter slaan. Hij bezigt spierballentaal die niet bij zijn postuur en potenties past. Gelukkig is daar nog Mark Rutte die samen met de FIFA-maffia bij 45° Celsius gaat voetballen in Qatar Want tja, een goede VVD’er moet onze handelsbelangen in de regio primair stellen. /

gravatar

”Het blijft toch wonderbaarlijk dat Nederlanders, die begaan zijn met ons mooie land, op linkse partijen stemmen.”
Een wonderlijk soort verwondering.
Ik zou met hetzelfde gemak kunnen poneren dat het wonderbaarlijk is dat sommige bekende Nederlanders hun haar knalblond verven, terwijl ze van nature prachtig zwart haar hebben.

Het zijn en blijven allemaal onderbuikpraatjes voor eigen parochie.

gravatar

Ja, Alzheimer is een hele vervelende ziekte. Nu hebben we er allemaal last van. Het enige positieve eraan is dat Mark ieder jaar zelf zijn eigen paaseieren kan verstoppen.

Reageer