Photo Credit: John P. Johnson/HBO - Shutterstock: Andrey_Popov

Kijker Westworld is zich bewuster van de gevaren van cowboy-robots

‘Ik had het zelf nooit door, tot ik die serie gezien had’

Sinds hij het eerste seizoen van Westworld heeft gezien, is Benjamin op zijn hoede voor cowboy-robots. De serie heeft hem doen inzien dat de mensheid te ver is doorgeslagen in het vervaardigen van androïde cowboys.

“Mensen denken helemaal nog niet na over de negatieve kanten van cowboy-robots”, vertelt Benjamin aan zijn vrienden. “Van jongs af aan spelen kinderen met robotische veehoeders. Maar dat kan nog wel eens flink misgaan. Moet je Westworld maar eens kijken, daar laten ze heel slim zien hoe dat gaat. Ik had het zelf ook nooit door, tot ik die serie gezien had.”

Benjamin is bang dat ook Nederlandse politici zich niet goed bewust zijn van de gevaren. “De politiek is altijd te laat met wetgeving die technologische ontwikkelingen in cowboy-robots aan banden legt”, vindt hij. “Het is echt wachten tot alle hosts bij het grote gala in opstand komen en alle gasten vermoorden.”

Kijk nu seizoen twee van Westworld exclusief bij Ziggo.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ben benieuwd wat zijn mening wordt bij het zien van het nieuwe seizoen, genaamd Brokeback Westmountainworld waar 2 cowboy-robots homo’s blijken te zijn

Reageer