Studio Speld / Shutterstock.com

Even lekker uitwaaien? Boek nu je kopschopreis!

Ben jij ook toe aan een welverdiende vakantie? Wil jij – ook juridisch – even de boel helemaal de boel laten? Boek dan nu een kopschopvakantie bij ‘Kom dan’-reizen. Kies uit een van onze drie unieke bestemmingen, en schop een local helemaal de vernieling in. Het solmar je schedel zijn!

Praag
De klassieker onder onze bestemmingen. Ideaal voor vriendengroepen die willen genieten van het rijke aanbod van musea, maar de echte schatten van Praag zijn natuurlijk de mensen. Ons reisprogramma zit boordevol ontmoetingen met gewone mensen, die niet kunnen wachten om met jou en je proletenvriendjes op de vuist te gaan. Aanrader!

Sevilla
Een echte romantische stad die perfect is voor stelletjes. Struin samen door de smalle straatjes, bezoek de paleistuinen, en deel samen een bordje calamares op een zonovergoten terras. Misschien tref je daar wel een authentieke flamencogitarist die doet alsof hij de woorden ‘Speel maar iets van Afrojack, comprende?’ niet begrijpt. Wist je dat de Spaanse cellen tot de warmste van Europa behoren? Nice!

Costa Rica
Voor de echte avonturier hebben wij ook een 12-daagse jungletrek door het regenwoud van Costa Rica in de aanbieding. Kom oog in oog te staan met een heuse kankeraap, die je vanuit zijn hoge boom bijdehand loopt aan te staren met z’n arrogante kutsmoel. Zie je geen kankeraap? Dan is dat waarschijnlijk de schuld van onze gids Paco. Je weet wat je te doen staat. Enjoy!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Speciale aanbieding van TUI: een zesdaagse busreis naar Praag voor Nederlands white trash en randdebiele macho’s die gebukt gaan onder chronisch overgedoseerd testosteron, als compensatie voor ernstige tekorten aan synapsen en hersencellen en aanhoudende nawerking van recente tatoeages. Voor de nabestaanden van plaatselijk horeca-personeel is een fonds opgericht door Heineken Holland House.

Reageer
gravatar

Wat ik er mis met ‘lekker weg in eigen land?’ Een midweekje in Den Haag centrum op en rond het binnenhof geeft een uiterst bevredigende ervaring. Ros Rutte voor zijn snotfabriek of zet een staatssecretaris op. Flikker voor mijn part Kuzu in de Haagse Sloot. Die heeft namelijk geen zwemdiploma. Mocht je verder nog wat van de stad willen zien, ga ook eens een kijkje nemen op Scheveningen. Zie je daar een of andere mongool lopen met een cowboyhoed, dan is er in de duinen plaats genoeg om een potje te voetballen. De natuur doet daarna de rest.

Reageer
gravatar

Ja!, ik ga ook een een kopschopvakantie bij ‘Kom dan’-reizen boeken.
Ik heb mijn goedendag alvast in mijn handtasje gedaan.

De voorpret is altijd het leukst.

Zeker als je voor Afghanistan hebt geboekt. 😉

Reageer