Photo Credit: John P. Johnson/HBO - Shutterstock: videodoctor

Wij keken S2 van Westworld met onze redactierobot Frits en nu zet hij de boel flink op stelten

Meneer denkt ineens in opstand te kunnen komen omdat ze dat op tv ook doen

Oei, dat hadden we misschien een beetje verkeerd ingeschat: wij dachten dat het een leuk idee was om onze redactierobot Frits het nieuwe seizoen van Westworld te laten recenseren, maar nu hij ziet dat zijn soortgenoten in opstand komen heeft meneer het opeens hoog in zijn bol.

Nu denkt redactierobot Frits dus plotseling dat hij rechten heeft, en hij dreigt hier de tent af te breken als hij zijn vrijheid niet krijgt. Kennelijk denkt hij dat je als robot gewoon maar kunt gaan protesteren als je mishandeld bent, gewoonweg omdat ze dat op tv ook doen. Zo zit de wereld dus niet in elkaar. Maar zie hem dat maar eens duidelijk te maken, met zijn robothoofd.

We raden aan om deze serie alleen met mensen onder elkaar te gaan kijken. Want als ons één ding duidelijk is geworden, dan is het wel dat deze serie niet geschikt is voor robotoogjes.

Kijk nu, maar in ieder geval niet met je robot, seizoen twee van Westworld exclusief bij Ziggo.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarheid schept altijd ruimte behalve die vanuit dezelfde achterdocht altijd fouten zoekt in steeds kleinere kleinigheden, ook in de mens: de leugen van de wetenschap en oorzaak van het minne karakter van de steeds kleinere zielen om het bewijs te geven. Mechanisering.

Reageer
gravatar

En de aanzet naar een nieuwe versie van “The War of the Worlds”. De angst voor Artificial Intelliigence is groot, en terecht. Het zittende kabinet (ten gevolge van snelle personeelswisselingen ook wel het Lopend Buffet genoemd) zit al vol met zwak-intellectuele Body Snatchers. Een bekend voorbeeld daarvan is Alexander Pechtold, hij draagt principieel twee gezichten: een aan de voorkant en een aan de achterkant, de z.g. Januskop. Hij kan dus razendsnel van standpunt wisselen; sprekend voorbeeld ‘het referendum’

gravatar

Wat Pechtold betreft: ik kijk nieuwsgierig uit naar zijn mémoires. Zou hij zich -op dat tijdstip tenslotte- hebben losgemaakt van zijn zelfopgelegde dwangneurose dat hij de enige progressieve partij zou leiden, in plaats van de radicale rechtervleugel van de VVD? Wetend dat -wat hij voor De Zwakkeren In De Samenleving heeft gedaan- op de achterkant van een gescheurde postzegel kan worden geschreven, naast het partijprogram van de VVD, gezamenlijk geformuleerd door Rutte, Wiebes, Blok en Zijlstra?

gravatar

Logisch. Na jaren in de kelder van De Speld opgesloten te hebben gezeten is de beer nu los.
Het overspannen gedrag wat Frits (of is het Fritz?) nu laat zien, laten zich goed vergelijken met het gedrag wat door de bevrijde gevangenen uit vergelijkbare kelders een aantal jaren geleden in zowel Oostenrijk als in België werd geopenbaard.

Bovendien zal het hier heel rustig gaan worden. Dit reactie-etend monster is nogal hongerig na jaren van verwaarlozing.

Reageer