Lucian Coman / Shutterstock.com

Groot onrecht in de sportschool: al iemand anders bij apparaat

‘Zo oneerlijk’

Danny Tesselaar uit Gorinchem is vandaag getroffen door een afschuwelijk onrecht. Hij wilde in de sportschool de volgende oefening in zijn schema gaan doen, maar zag tot zijn afgrijzen iemand anders het apparaat al gebruiken.

“Het was zo oneerlijk”, zegt Danny met ingehouden woede. “Ik wilde die oefening gaan doen, maar dat was niet mogelijk omdat die andere man er al bezig was. Waarom hij wel en ik niet?”

Het werd alleen maar erger voor Danny. Met een gekneusd rechtvaardigheidsgevoel besloot hij dan maar een andere oefening uit zijn schema eerst te doen. Ook dat apparaat was echter bezet. Het personeel van de sportschool trof hem uiteindelijk huilend op een crosstrainer aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Briljant Wiemersma!

Zelden een reactie van jouw hand op zo’n hoog niveau gezien. Met name de wijze waarop je jouw betoog afsluit is van een betoverende schoonheid.

Ga zo door, en zie je wel; je kunt het best.

gravatar

Herkenbaar. Ik ben ook vaak in de sportschool te vinden. Dan luister ik altijd naar DJ Avicii op mijn koptelefoon en walkman.
Hij is toevallig vandaag jarig en ik kan hem feliciteren dat hij niet bij club 27 hoort!

Reageer
gravatar

Op hetzelfde moment wordt er belletje gedrukt, nu twee meisjes.
Op zich tamelijk banaal nieuws, maar als je wat zegt komen ouders of wie zich daar graag voor uitgeven je met je leven bedreigen en je bestelen.

Reageer
gravatar

Zoiets, maar dan anders, heb ik vaak bij de supermarkt. Als ik met één brood in een lange rij voor een kassa sta, gebeurt het regelmatig dat een andere kassa opengaat, maar dat minstens twee dames met overladen winkelwagens daar eerder zijn dan ik.

Reageer
gravatar

Het draait om timing. Ik heb verschillende jaren geoefend en slaagde er zelfs in de juiste caissières op de juiste plek te krijgen, deels door occulte vermogens, als ik naar de winkel ging. Ik had echter niets moeten zeggen, want zo zijn ze met de zelfscanners begonnen. Het is dezelfde soort oplossing als een vibrator nemen als ik welgemeend deskundig advies geef hoe je seksuele leven te verbeteren. Zo ben ik weer een stap teruggegaan in mijn openbare functie. Helaas, de mensen zijn er niet aan toe.

Ik heb ook weleens bij de kassa uitgelegd dat de Engelsen minder onbeleefd zijn en beter kunnen berekenen dat al die inhaligheid in de rij irrationeel is. Het verschil tussen animale schraapzucht en simpele wiskunde drukt zich hier uit.

gravatar

U gaf een analyse over bekendheid in Nederland. Ligt op hetzelfde vlak.
Misschien zou u het nog eens kunnen samenvatten.
Daar heeft het alles mee te maken.

gravatar

De Peutersportschool had er moeten staan. Danny had namelijk zijn luier nat gehuild en daar was de groepsleidster niet bepaald blij mee. Nu zit de poppenkast helemaal onder en Katrijn ruikt naar ammoniak.

Reageer