Shutterstock / Kues

Glas gin-tonic operatief verwijderd uit hand van vrouw

Connie kan dankzij baanbrekende techniek eindelijk weer zonder glas op de foto

Chirurgen zijn erin geslaagd een glas gin-tonic uit de hand van een vrouw te verwijderen. Dankzij de baanbrekende nieuwe procedure kan de vrouw eindelijk weer selfies maken zonder een groot rond glas met ijs en limoen in haar hand.

Het glas kwam vorig jaar zomer vast te zitten in de hand van Connie van der Wiel (34) uit Haarlem. De aandoening leidde ertoe dat ze het glas met nodeloos dure tonic en een stukje fruitschil met zich mee moest dragen naar vriendinnenavonden, werkuitjes en kinderverjaardagen.

“We hebben een aantal incisies gemaakt rond de huid, precies waar het in contact kwam met het glas,” legt dr. Raymond Koenen uit. “Zo zijn we er in geslaagd de schade aan de hand minimaal te houden en het glas intact te verwijderen. Dat was behoorlijk lastig en heeft een paar uur geduurd. Het is onvoorstelbaar hoe vast dat glas zat. Kijk maar naar haar Instagram als je me niet gelooft,” aldus de chirurg en parttime gindrinker.

“Ze probeerde het een beetje te verbloemen door een vrolijk gezicht op te zetten, maar als je goed kijkt kan je dat glas op al die foto’s zien. Alleen al van een avond waarin ze probeerde tv te kijken met haar hond bestaan 230 foto’s waarop een wanstaltig groot glas gin-tonic pontificaal in beeld verschijnt. Arme ziel, het moet verschrikkelijk zijn geweest.”

Van der Wiel herstelt naar eigen zeggen goed en heeft gezworen voortaan alleen nog maar shotjes te drinken omdat het dan minder opvalt als het glas weer vast komt te zitten.

Dit artikel verscheen eerder op Waterford Whispers News


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook van harte aanbevolen; het spel GIN RUMMY, in de aanbieding bij Blokker voor € 1,95. Haast u vooral, de kans bestaat dat ook deze winkelketen failliet gaat.

gravatar

Bij Mariëlle Tweebeke ging die operatie mis. In plaats van alleen ‘glas verwijderen’ hebben de chirurgen daarvan gemaakt ‘pen vastmaken’. Nu moet ze altijd een pen vasthouden… Het is geen porum, want wat moet je met een pen in je hand als je alleen maar mensen in de rede hoeft te vallen?

Reageer
gravatar

Vergis je niet Gé; veel presentatoren kampen met plankenkoorts en faalangst en dan is het enige probate middel het inzetten van een niet te gebruiken balpen. Een ‘sprekend’ voorbeeld van die therapie is Arjen Lubach die bij de VPRO zijn balpen virtuoos acrobatische toeren laat verrichten terwijl hij recht in de camera kijkt. Hij krijgt elke week een nieuw BIG-balpen, van BIG zelf. Zijn uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door BIG, vandaar!

gravatar

Precies Outsider! Bij Arjan zit ie los en doet ie er nog iets mee als acrobatisch laten rondvliegen enzo. Maar bij Marielle zit ie echt vast en doet ze er niks mee. Of zou het een knopje zijn om mensen mee te interumperen? Ook dat doe Arjan niet! Dus hoeft Arjan niet geopereerd en moet Marielle dringend onder het mes.

gravatar

Leuk broodje aap verhaal.
Hier heet ze Connie van de Wiel uit Haarlem.
Op de site waar dit artikel naar verwijst Waterford Whispers News, heet ze Connie Whelan en komt uit Galway.

Reageer
gravatar

Het vastkleven van glazen aan handen is een groot probleem dat in ons land vooral bij bierdrinkers voorkomt.

Operatief ingrijpen is zelden nodig. Men kan ook enkele avonden van een AA-groep anoniem bezoeken.

Reageer
gravatar

Maitreya; welke hoer wordt hier nu bedoeld? De klassieke Hoer van Babylon, die van New York of de hoer waar DJ Trump vleselijke gemeenschap mee had en die prompt zijn lijf-advocaat Cohen
$ 130.000,- (niet fiscaal aftrekbaar) zwijggeld uit eigen portemonnee kostte?

gravatar

Het heeft geen zin in deze tijd alles bekend te maken worden zolang er, zoals in de tijden van Jezus, een censuur bestaat die het een wel en het ander niet van mij publiceert.

gravatar

De grote hoer aan het einde van de tijd is in zekere zin de tijd zelf.
Denk hierbij aan de speculant.

gravatar

Er bestaat zo’n schilderij wat ik eens zag op een expositie, een vrouw met telefoonhaak vergroeid aan haar hoofd. De iPhone is er later van afgekeken.

gravatar

En dan gaan we volgende week een paar dagen naar Oosterhout, en volgende maand naar Ierland. En dan van de zomer natuurlijk nog naar Thailand. Volgend jaar gaan we naar Tanzania. In september nog even naar Spanje, ons eigen huis. We zijn pas nog een weekje in Griekenland geweest, dus we dachten zo dan kunnen we tussendoor nog net even op vakantie naar Mexico. Dat is altijd leuk.

gravatar

Dat slap geouwehoer van die wijven gaat zo de hele dag door samen met de eindeloze uiteenzettingen van hun ziekte.