studio speld

Bedrijf zoekt kandidaat die in staat is vacaturetekst te ontcijferen

Ben jij de hands-on go-getter met de juiste can-do mentaliteit om deze vacaturetekst te ontcijferen? Is het tackelen van deze content binnen de Average Handling Time voor jou een no-brainer, terwijl je ondertussen feilloos schakelt tussen de implementatie van de SMART kernwaarden van de roadmap activities geïnitieerd door de change lead enerzijds en het growth hacken van resultaatgerichte traffic bij de cross functionele teams die je met de juiste growth mindset aanstuurt anderzijds? Dan zijn we op zoek naar jou.

Als allround pioniersgeest met commitment in het corporate dna, draai jij je hand er niet voor om de lead te pakken bij de coördinatie van de gefaseerde uitrol van de uitleg van deze functieomschrijving. Je werkt daarbij nauw samen met een team van andere doorgedraaide corporate geesten met wie je samen in the know zit, iedere dagstart klankbordt en braint over issues en bottlenecks, die je vervolgens direct tackelt door doelgericht lijntjes uit te gooien en ze tegen de mensen aan te houden die er een plasje over moeten doen terwijl ze er een klap op geven. Verder leg je natuurlijk in je vrije tijd drie keer per dag de customer journey af, om te kunnen blijven syncen met de doelgroep.

Wij bieden een omgeving waar je, als je er met je goede hands-on gedrag en alles behalve 9-tot-5 mentaliteit niet in slaagt de rising issues bij het begrijpen van deze tekst te targeten, niet terug mag deinzen voor het inzetten van een crossmediale aanpak, om de geldende Service Level Agreements voor het begrijpen van deze vacaturetekst te halen.

Het is een pré als je ondertussen onze Net Promotor Score verhoogt, zodat we aan de lead op de markt blijven en zo iemand anders kunnen vinden die in staat is om deze tekst te begrijpen wanneer jij je targets niet haalt.

Herken jij je hierin? Neem dan direct contact op met onze bedrijfspsycholoog via [email protected]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Door dit soort doorgeslagen teksten werk ik niet meer als adviseur arbeidsmarktcommunicatie. Je mobiel als vertaalmiddel bij je dragen omdat je anders de spreektaal binnen je organisatie niet kunt volgen 🙂
Overigens ben ik wel graag met tekst bezig.

Reageer
gravatar

Hoi Aïda Peimaei,

Wat leuk om je stuk te lezen. Ik moet je zeggen dat ik je omschrijving van de houding van de Vara annex GroenLinks uiterst treffend. Het is exact deze leugenachtige, beledigende, bedriegende, zuigende, oplichtende etc houding die de ondergang van de complete progressief linkse politiek aan het bewerkstelligen is. Dit past perfect in het archetype van de antichrist. Naast eventuele al dan niet religieuze annex spirituele (voor)oordelen van jou kant is het wellicht interessant voor je om er even naar te kijken. Het gaat hierom een redder, of iig een die zich als zodanig presenteert maar die exact het tegenovergestelde doet.

Mensen zijn niet stom, de mensen van de Speld, de Vara, de Groene, de PvdA, de SP, D66, Groenlinks, zijn dat ook niet. Ik moet derhalve concluderen dat jullie het expres doen. Maw dat je opzettelijk de derde wereldoorlog probeert te veroorzaken, wanneer ik jullie je gang laat gaan is dat namelijk wat er gaat gebeuren.

Reageer
gravatar

Ik zou willen dat jij, de semi/overheid stopt mij lastig te vallen en in plaats daarvan mij een excuses maakt en schadevergoeding uitbetaalt. Je bent mij aan het stalken en jij bent eng.

Ik daar en tegen ben heel aardig en vriendelijk. Media zijn er om gelezen te worden en het geven van reacties of het schrijven van ingezonden brieven is juist de bedoeling. Maw, alle vervelende dingen die men mij poogt aan te wrijven slaan niet op mij maar op jou.

Ik was diep geteleurgesteld toen jij bij monde van dhr. Wilders citaten produceerde in het parlement, citaten uit gesprekken die ik met mijn moeder voerde over hoeveel water de planten te geven of hoe vlekken uit onderbroeken te krijgen.

gravatar

Ik wordt heel overspannen van jou, ik vind jou niet leuk. Ik ben niet jou eigendom. Ik wil jou uit mijn leven hebben.

Jij hebt een website waar je verzoeken kan indienen. Toen diende ik in dat, gezien de omstandigheden, ik van mening was dat ik nooit meer huur hoefde te betalen. Toen kreeg ik van iemand van GL uit de 2e kamer een reactie dat jullie daar niet aan konden beginnen.

Mijn verzoek was echter geen grapje. Jou stalken is dat ook niet. Ik ben van mening dat jij moet gaan handelen richting mij op de wijze die ik jou heb voorgesteld.

gravatar

Wanneer ik merk dat ik door overheden 6 jaar lang digitaal gevolgd wordt en dat er aan de simpelste of stomste uitingen mijnerzijds grote consequenties worden gehangen, dan voel ik mij verantwoordelijk voor hoe het daar bij jullie gaat. Dan probeer ik jullie 1 van de afgrond weg te krijgen en 2 uit mijn leven te krijgen.

Dit is niet fijn, ik wordt verdrietig van jou. ik kan niet slapen van jou.

Als men dan toch uitvoering geeft aan dingen die ik doe, dan kan ik gebruik maken van de mogelijkheid om op te treden wanneer de wereldeconomie aan het instorten is of bv meer recentelijk toen ik optrad toen kleine kinderen werden vergast. Iets waar jij/jullie uit jullie zelf niet toe gekomen waren.

Ik ben jou eigendom niet, nu er sprake is van een (gedwongen)dienstverband dan kom ik tot de conclusie dat ik ernstig onderbetaald wordt.

Ik wil ook wel eens een pizza bestellen. of uit eten. ik vind dit niet leuk meer.

gravatar

Ik heb genoeg van jou kritieken tegen mij, ik heb genoeg van dat jij mij belachelijk maakt, terwijl jij mij tegelijkertijd uit de simpelste mailtjes en telefoongesprekken citeert in parlementen wereldwijd en daar nota bene nog beleid aan op hangt ook. Dit kan niet zijn.

Tevens vind ik dat Paul de Leeuw, Jeroen Pauw en Matthijs van Nieuwkerk al jarenlang grofweb 5 keer meer ontvangen dan de bedoeling is gezien de balkenendenorm. Ik vind dat deze gelden moeten worden ingezet om de werknemers van de Vara en de NPO vaste en gedegen arbeidsvoorwaarden te verschaffen waaronder zwanger-en vaderschapsverlof. Ik had de huidige situatie er een van verkwisting van publieke middelen, een uitlachen van de verschaffers van die middelen (het publiek) en het misbruik van maken van de machtspositie als werkgever jegens de werknemers.

gravatar

Ik kan geen neurologisch onderzoek ondergaan of de volgende dag verwijst Rob Wijnberg er naar in zijn stukjes. Ik heb niets te verbergen. Echter, wanneer dergelijke gigantische gevolgen aan simpele uitspraken of gedragingen worden gegeven, dan kan ik nooit met iemand vrij praten.

Ik voel mij ernstig in mijn waardigheid aangetast en ik ben van mening dat de semi-overheid mij excuses en een schadevergoeding verschuldigd zijn. Daarnaast vind ik dat ik nooit meer met leugens of afpersing van de Vara of Groenlinks te maken wil hebben.

Ik zal zo nog eens naar de pin-automaat lopen om te kijken of ik vanavond wat te eten kan kopen.

gravatar

Nou beste mensen,

Zojuist bleek bij de pinautomaat dat de vara/groenlinks/semi-overheid niet over de brug is gekomen.

Donderdag heb ik weer geld. Ik zal dit besteden aan een jerrycan bezine die ik vervolgens over Jesse Klaver heen zal gieten.

Het is zo dat ik in privé communicatie wel eens dingen op een bepaalde wijze doe die eventueel als onappetijtelijk gekwalificeerd kan worden. Jesse trapte erin. Hij schreef een artikel waarin hij mij als een kil, liedeloos etc persoon omschreef.

Hierbij wens ik de bluf van dhr. Klaver te callen. Ik wens direct dat hij geld op mijn rekening over maakt anders ga ik hem morgen in de fiks teken.

Dit is dan niet leuk voor Jesse of mij maar wel verstandig daar ik van mening dat het opvangen van vluchtelingen en het voorkomen van milieuschade belangrijk is. Dhr. Klaver doet alles om de opvangbereidheid van vluchtelingen te doen verdampen, tevens lijdt zijn economische beleid ertoe dat alle kosten voor vergroening op het matje van de armsten en lagere middenklasse terecht zal komen. Dat betekent dat hij of de verkiezingen moet afschaffen of moet accepteren dat hij nooit wat te zeggen zal hebben.

Hoe je het ook went of keert, Jesse klaver kan maar beter heel rap geld over maken, misschien dat ik dan eens met de hand over zijn bol aai voordat ik hem in de fik steek.

groetjes uit Amstelveen

ps. als u wilt voorkomen dat wilders of baudet iets te zeggen krijgen, dan kunt u daar nu iets aan doen en wel door iedere Groenlinkser die u kent een schop onder de kont te geven. Red de wereld, doe het vandaag not, geef ze ervan langs. Jesse Klaver has only got one ball.

gravatar

Hier mist net dat stukje leverage waardoor de beoogde synergie voordelen mogelijk niet geleveld kunnen worden.

Reageer
gravatar

Dit is een proeve van de toekomst van het Nederlands bedrijfsleven, wil je daarin in leven blijven (alive and kicking) dan moet je je daily sales targets halen en het geforceerd opgelegde Amerikaanse handelslingo onder de knie krijgen. Lukt dat niet dan stem je impliciet in met een mort subite in je kantoorbox. De achterblijvende familie is verantwoordelijk voor een hygiënische afvoer van jouw stoffige resten. Capiche?

gravatar

Tja, ik zou wel willen, maar ik mis de duidelijke agility-roadmap binnen deze enterprise-omgeving. Als ik dan al mijn dagelijkse SCRUM vaardigheden los zou willen laten op de set-targets, zal er toch duidelijk meer awareness en vision-on-governance moeten zijn. Ik vind het ook niet heel transparant overkomen. Anyways, ik zat toch al in een non-working-flow, dus ik ga even door met mind-customizing.

Reageer
gravatar

Ja ik ben the one-and-only die altijd on-the-ball is ook als je tussen een rock and a hard place zit. Ik follow-up leads en maak ze tot win-win situatie en dus the right man for the job!

Reageer
gravatar

Ik haak af. Al die Engelse woorden! This is the Netherlands! The Netherlands, the beautiful country on the North Sea, is known for clogs, tulips and windmills.

Blijf toch maar BOA in mijn wijkje.

Corrie.

Reageer