Voetbal Inside / YouTube

Bas Dost krijgt afscheidswedstrijd waarin hij op de bank mag zitten

‘Een passend eerbetoon’

De KNVB organiseert een afscheidswedstrijd voor Bas Dost. De spits die uit frustratie stopt als international mag in juni 90 minuten lang op de bank zitten terwijl het Nederlands elftal tegen Montenegro speelt.

“Bas heeft ontzettend veel voor onze bank betekend”, zegt KNVB-topman Jan Smit. “Wij vinden dit daarom een passend eerbetoon. Het is hem van harte gegund.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ken nog wel een speler in een ietwat zelfde situatie. Hij kan die wedstrijd niet spelen want hij is bang dat hij teveel spelers onherstelbaar onderuitschopt. Zulke dingen moet je alleen doen als het nodig is. Niet voor je plezier.

Reageer