PSV verpest kaartenfestival Ajax

Kampioenschap bederft rood-geel feestje

PSV heeft het kaartenfestival van Ajax verpest. De Amsterdammers wilden er zondag een rood-geel feestje van maken, maar daar stak de ploeg van Phillip Cocu met een kampioenschap een stokje voor.

“Van tevoren hadden ze al aangekondigd dat ze ons festival wilden verpesten”, treurde Siem de Jong. “Heel vervelend dat het ze nog lukt ook.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het blijft wel spannend of de tot op heden niet vol in het gezicht geslagen de Jong, ondanks zijn provocerende spel, ook de laatste drie wedstrijden de ongeslagen status blijft behouden.

Reageer
gravatar

En ik was helaas niet in de gelegenheid om Do te toosten. Ik was namelijk in Eindhoven PSV-liehebbers aan helpen helpen met het bevuilen van Stratumseind en omliggende straten.

Jan, broer van Do

gravatar

Jantje, jij maakt een soort fout waar Steeds berucht om is. Zeker een oom van jou en jouw tweelingbroer. Bovendien is het niet netjes om familiegesprekken te voeren via een openbaar medium als de Speld.

gravatar

Wie van de drie: We hebben een Engelstalige Corrie, een Haagse en een geliefde van de Venlose Wilders. Laat de echte Corrie opstaan.