Wikimedia Commons / Studio Speld

Rusland siddert: Stef Blok komt eraan

Bad ass bewindspersoon laat Poetin beven

“Sup?” zegt Stef Blok met een casual knikje, terwijl hij met een vlot drafje de vliegtuigtrap afdaalt. Hij negeert de uitgestoken handen van de Russische hoogwaardigheidsbekleders, en loopt met grote passen langs de gereedstaande erewacht. In allerijl belt een generaal met het Kremlin. De bad ass bewindspersoon uit Nederland komt eraan.

Grijnzend komt Stef Blok op Vladimir Poetin afgelopen. “Alles lekker, ouwe reus?” vraagt hij, terwijl hij de botten in de hand van de Russische president verbrijzelt. “Wat is dat voor een wijvenhandje, Vlad? Jezus, mina. Eet je wel genoeg spinazie?” De president kijkt gelaten naar de grond. “Haha grapje joh pik. Sommige van mijn beste vrienden zijn wijven. Zeg, kan ik hier ergens schijten?”

Wanneer Blok terugkomt van het toilet zoekt hij naar iets om zijn handen aan af te vegen. Ah,” zegt hij. “Ik zie het al.” Hij veegt zijn handen af aan het overhemd van zijn Russische evenknie Sergei Lavrov, die inmiddels ook is gearriveerd. “Maar nu even zere neus, hè. Die MH17. Hebben jullie daar nog iets over te zeggen? Sorry ofzo? Mmm? Ik zeg maar wat, hoor.”

Even later zit Vladimir Poetin op handen en knieën, terwijl Stef Blok als een volleerd ruiter op zijn doorweekte onderrug plaatsneemt. De minister van Buitenlandse Zaken toetst het nummer van Mark Rutte in op zijn telefoon. “Mark?” zegt hij. “Er is hier iemand die iets tegen je wil zeggen.” Tranen wellen op in de ooghoeken van de Russische president. “Ik ben een heel stout paardje geweest,” zegt hij monotoon. Stef Blok klapt verheugd in zijn ministersklauwen. “Ik vind het heel dapper dat je dat durft toe te geven, Vladimir,” zegt hij vaderlijk. “Nou mag je een lekkere peen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Autokorrektur:
Wir statt wir
Inder statt Kinder

Für diese Dienstleistung muss Ich Ihnen aber leider eine Euro im Rechnung bringen. Wenn Sie Alle eine Euro auf dem Bankkonto NL17INGB0660118955 überweisen dann kann Ich für die 80.000.000 Euro mal wieder eine Pizza oder so was kaufen.

Frank Wijlens
Wir kennen Uns..

gravatar

Note to self: wat is dat toch met dag megalomane opschalen? Ik moet wel een gigantische megalomane narcist zijn of zoiets? Tjonge, dit is niet goed voor de geestelijke gezondheid. Nou is het maar te hopen dat de mensen wat overmaken anders mot ik nog gaan gappen. Hé, vlakbij zit Schiphol. Volgens mij ken je daar hele goeie maaltijden gappen in het bedrijfsrestaurant van de ABN-Amro. Hmmm, als ik nou net doe alsof ik onzichtbaar ben dan zal niemand het door hebben. : )

gravatar

Wederom is er bestek uit de bedrijfskantine gegapt. Wil degene die dit wederom geflikt heeft zich terstond melden? Zo niet, dan steken we het internationale betalingsverkeer in de fik. Wat dacht gij nou, dat het eten ons op de rug groeit of wat, stomme koekwous.

gravatar

@Herr Langkous,

Die Zigarren können wir nur bieten wenn Sie zwei booten kaufen. Fliegen sie mal rüber nach unsere datsja und wir reden drüber.

gravatar

@Les messieurs putain de construction,

Mensch, verfickt euch mit eueren scheisshäufen. Die U-booten kannste dort stecken wo die sonne nicht scheint.

gravatar

NEDERLAND VOOR DE NEDERLANDERS
VOL = VOL
IN NEDERLAND WORDT NEDERLANDS GESPROKEN
ALLES IS IESLAAAAAAAAAM

Oh nee, een tsuna..blub…blub…blub…blub…

gravatar

@Jungs vom Bau,

Wat zullen we nou krijgen? Wie heeft hier alles omtrent de champagne en sigaren aan de dinges zoveel duizend doorgespeeld? Stomme Goy!

gravatar

@Bibi,

Oh ja joh? Zullen we mekaar ‘ns ff de geboortsoorkonden laten zien?

Ne Sabra bisste nicht, du verkackte scheister. Go back to Brooklyn. What, you mumy isn’t here?

gravatar

Stef blok zit helemaal niet in de gebruikelijke handel of zoals jij zo treffend in goed Dinglies zegt: “Business as usual”.
Voor jouw informatie: Sigrid Kaag is onze minister van handel.

gravatar

Ik denk dat we de redelijkheid nog een kans moeten geven ipv meteen maar de minister te sturen.
Want als de Russen zich kapot lachen dan is dat desastreus voor het machtsevenwicht.

Reageer
gravatar

Serieus, ik kwam deze man ooit tegen bij de opening van het Rijksmuseum. Na mijn vraag wat hij ervan vond bleef het vijf seconden stil en zij hij uitdrukkingsloos: ‘genieten’.

gravatar

Gelul! Jullie laten het belangrijkste weg! Bovenaan de vliegtuigtrap dee Steffie zijn handen in zijn zij en brulde “I’m back!”
En jullie verklappen ook niet dat Wallem Allesbrander met zijn geile Max met de punt vooruit de aanval opende.

Reageer
gravatar

Wellicht voelt onze Stef er wel voor om Blok aan het been van die kleine dikkerd uit Noord-Korea te worden. Kom hoe heet hij ook al weer… Kim dinges of zoiets.

gravatar

Stef blok, dat is toch de gast die dit zong toch:
Jij gelooft in God
Dus jij gaat naar de hemel
En ik geloof in niks
Dus we komen elkaar na de dood
Na de dood nooit meer tegen
Maar papa
Ik hou steeds meer van jou

Reageer