Studio Speld / Shutterstock

Quote: farmaceut na 50 keer duurder maken van medicijn


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aan ‘t egaal warm vel van Uw naakte schoonheid
bespeur ik hoe elk plekske Uws zich vollustig gezond heid!
Geen farmaceut die ons kan geven wat wij,
in Zijn minne bedreven, beleven!

Reageer
gravatar

Ach dominee, u na vele jaren hier weer aan te treffen!
Maar u lijkt niets veranderd in uw liefdeseerbied voor vrouw en Heere!
Een verademing, nee, een Kerk temidden van de geestelijke laagbouw die De Speld zo eigen is!

gravatar

Dominee, in uw taele des Heeren… als ik een dagje onder Zijn zon mij verpoosd heb, dan zou u dus zeggen dat ik (me) een dagje gezond heid. Maar hoe zit het met het meervoud. Moeten we dan zeggen dat we (ons) een dagje gezond heiden? Dat voelt niet zo prettig, snapt u?

gravatar

Ach, tegenover de woekerprijs voor dit medicijn staat dat het maar matig werkt en dus doorlopend moet worden ingenomen. Tel uit je winst.

Reageer
gravatar

Onze winsten lijken enorm, maar wat dacht u van de hoge kosten om betere en/of goedkopere medicatie van de markt te drukken ? Nou dan !
Lang niet iedereen neemt genoegen met een doosje paracaetamol, zoals Frederick, om hier tientallen keren dezelfde reactie te plaatsen.

gravatar

Toch wel gedurfd, die openlijke witteboorden-criminaliteit pal onder het oog van Kabinet, Algemene Rekenkamer, en Tweede Kamer. Elk jaar worden er zware parlementaire woorden gebruikt over de aanpak van dit soort parasitaire grootverdieners, maar nog nimmer is er ook maar één (1) juridisch ter verantwoording geroepen. Maar we leven in een kapitalistische samenleving, zo gaat dat altijd; duivels en grootverdieners schijten nu eenmaal fiscaal altijd op een grote hoop, men noemt dat vertegenwoordigende democratie en die is principieel gericht op exhibitionistische zelfverrijking van uitverkorenen.

Reageer
gravatar

Genees jezelf ! Is veel goedkoper. Zo heb ik b.v. niet of nauwelijks meer last van, ooit chronische, verkoudheid door op mijn zuurgraad te letten.
Het kan via de voeding, maar dat is behoorlijk lastig. Dus neem ik apart natrium-bicarbonaat in druppel- of poedervorm.

Reageer
gravatar

Omdat mijn medicijnen zo duur zijn geworden kan ik niet meer op cruise, of duiken in Phuket of abseilen in Ouagoudougou, of pinguins vangen op Antarctica. En dat is de schuld van die klote pharmaceuten. Tuig dat mij mijn pleziertjes ontneemt!

Reageer
gravatar

Nee joh, het zijn niet die klote farmaceuten. Het zijn de linkse gekkies, dat is het tuig dat jouw pleziertjes ontneemt.

Die gasten willen dat iedereen weer terug gaat naar het pastorale leven. Genieten van een leuk leven door o.a. het hebben van leuke vliegvakanties mag niet van hen. Die gaan met de bakfiets op vakantie en vinden dat jij dat ook moet.

Hey Gé, je hebt een naam waarvan mijn fantasie op hol slaat. Hou je van wandelen in de duinen??

Corrie.

gravatar

Frederick, je blijft je steeds herhalen, maar mijn ervaring is dat homeopatische geneesmiddelen niet altijd beter en goedkoper zijn.
Zo zijn reguliere pillen tegen repetitus (herhalingsdwang) zonder meer aan te bevelen.