Shutterstock

Met deze trendy VR-brillen mag jij gezien worden deze zomer

Hello handsome!

De zomer is een lastige tijd voor mensen met een VR-bril. Je wil eigenlijk lekker de hele dag naar buiten om te shinen in je nieuwe zomeraankopen. Veel mensen zijn echter nog steeds in de veronderstelling dat een VR-bril – hoe nieuw ook – niet in het plaatje past, hierdoor raken zij zelfs in de zonnige maanden in een sociaal isolement. Totaal onnodig, want met deze modieuze brillen mag jij gezien worden deze zomer, terwijl je ook nog onbeperkt geniet van je VR-ervaring.

1.

Hello handsome! Wat is dat voor een kekke decoratie op je neus? Daar gebeurt wat op dat knappe koppie van jou! Wij zouden zeggen: nooit meer afdoen dat pareltje!

2.

Zie je al die mensen kijken? Ja ze kijken allemaal naar jou. Maar vooral naar dat vlotte ding daar op je hoofd. Het zijn jaloerse blikken, en terecht! Het is een waar feest dat daar met een bandje om jouw hoofd zit gebonden.

3.

Fiet fiew! Is dat een VR-bril op je hoofd of ben ik gewoon blij je te zien? Als je altijd al graag in de spotlights hebt willen staan, dan ben je bij dit modelletje aan het juiste adres! Casual zwart, met een vleugje zwart, afgemaakt met wat subtiele zwarte details.

Door de limited edition VR-bril Jan Taminiau x Tele2 kun je deze zomer onbeperkt virtual reality streamen met stijl. Bekijk hem hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is wel kek zo’n limited edition VR-bril Jan Taminiau. Maar volgens mij kun je de omgeving waar je loopt niet meer zien wanneer je een VR-bril op hebt.

Krijg je er ook een blinde geleide hond bij?

Corrie.

Reageer