Jezus stierf voor onze zonden en inspireerde Dave tot halfbakken poging om te stoppen met roken

'Verdomme Dave, drie dagen maar?'

Het lijden dat Jezus heeft doorstaan om de mensheid te verlossen van onze collectieve zonden, heeft Dave Petersen uit Weerd geïnspireerd om een halfbakken poging om te stoppen met roken. De accountmanager heeft welgeteld drie dagen zijn peuken laten liggen.

Volgens de katholieke gemeenschap heeft Dave met zijn mislukte poging om geen sigaretten meer aanraken, laten zien dat hij helemaal niet zo veel respect heeft voor het lijden dat de verlosser voor ons heeft moeten doorstaan. “Die Jezus is gegeseld en aan een fucking kruis genageld en die zak van een Dave heeft zich er met drie dagen niet roken vanaf gemaakt”, aldus een teleurgestelde geloofsgenoot van Dave.

Dave durft nauwelijks nog iemand aan te kijken na zijn halfslachtige poging om te stoppen. “Ik probeerde de hele tijd de verbinding te zoeken met alles dat Jezus heeft moeten doorstaan voor mij en jou en iedereen, maar ik dacht intussen ook de hele tijd ‘fuck I kan echt wel een sigaretje gebruiken nu”, verklaarde Dave.

“Heb je dan geen idee wat de goede man heeft moeten doorstaan toen hij aan het kruis werd genageld,” reageerde Paus Franciscus op het totale gebrek aan doorzettingsvermogen van Dave. “En dan heb ik het nog niet eens gehad over de de zweepslagen, de doornenkrans en de hitte. Verdomme Dave, drie dagen maar?”

Dit artikel verscheen eerder op Waterford Whispers News


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Leuk doen blijkt inmiddels totaal doorgeschoten te zijn. Reacties op een artikeltje komen van dezelfde auteurs én de belanghebbenden die het geplaatst hebben.

Intern tracht De Speld jolijt uit te stralen. Houdt het intern dan maar.

Reageer
gravatar

Oh grote leider, de weledegestelde heer Frank Wijlens,

Op uw aanwijzing heb ik mij op heldhaftige wijze richting de rechtenfacultiet te Leiden begeven. Ter plaatse heb ik in de aula gepoept en een handvol in het gezicht van Paul Cliteur gesmeerd!

gravatar

@SP,

Er is één referendum waar ik mij met moeite aan kan overgeven, dat is een referendum met de vraag: “Bent u het er mee eens dat de SP, PVV en 50+ moeten worden verboden en dat een ieder die ooit wat met die partijen te maken hebben gehad het actief en passief kiesrecht moet worden ontnomen?

@von der Dunk,

Getverderrie, wat is er mis met jou?

gravatar

Pas op mensen! Deze F. Wijlens is in werkelijkheid de lange arm van Netanyahu. Deze lieden zweren in het geheim samen met Geert Wilders om liefde van de Islam te smoren. Laat u niet een oor aan naaien. Zij zijn zo machtig dat zij zelfs wikipedia in hun macht hebben: https://nl.wikipedia.org/wiki/Protocollen_van_de_wijzen_van_Sion
(u moet dus het tegenovergestelde lezen van wat er op wikipedia staat!)

Rest mij te zeggen: “Hamas, hamas, alle kuffars aan het gas!”

gravatar

Sorry, maar ik ben een paar daagjes bij familie. Kunnen we afspreken dat u vanaf maandag langskomt? Dan zal ik vast de koffie zetten.

Alvast bedankt,
Frank

gravatar

@F. Wijlens,

Lang geleden heeft u mij aangeschreven. Mijn reactie daarop was dat ik heel bang was dat dhr. Wilders meer toestanden á la 9-11 en Isis ging veroorzaken. Daarop heeft u niet gereageerd. Mag ik vragen waarom dat is?

gravatar

Laat maar Francisco,

Dit is die racist Frank Wijlens die leugens verspreidt over de grootse Turkse geschiedenis zoals over die landverradende Armeniërs. Elke keer weer proberen die ellendige Gülenisten ons arme superturken te grazen te nemen.

Het was helemaal geen genocide maar een politionele actie. Net als tegen die stomme Rifberbers toendertijd. Als je niet luisteren wil moet je maar voelen en waar gehakt wordt vallen spaanders.

gravatar

Iedereen die deze Frank Wijlens een klap geeft kan gratis vliegtickets krijgen. Wat dachte gij nou, dat het bestek ons hier op de rug groeit of wa? Stomme koekwous!

gravatar

Maar die ‘je zus’ stopte toch ook al na 3 dagen ofzo met doodzijn?!

Komop zeg, dood = dood!

En die Maria zat vast ook in het complot met d’r huilie-huilie-doen.

En wie was de vader eigenlijk? Nou?! Nou?!!
Die kutsmoesjes over ‘onbevlekte ontvangenis’ kan ze beter terug in haar kut stoppen!

Reageer
gravatar

Jezus is niet voor niets gestorven en opgestaan op de derde dag. Het Brits imperium heeft haar rol in de geschiedenis hervonden, ons te bevrijden van onderdrukking en seksediscriminatie. Gendergelijkheid staat over alle wereldzeeën hoog in het vaandel (we moeten ons tot op de tanden bewapenen tegen de Russen).

Reageer
gravatar

Het Verenigd Koninkrijk neemt het op voor de achterstelden en de verdrukten: de negers zijn niet minder omdat ze van de aap afstammen. Nee, het Brits imperium = democratie = geen racisme. De mens zal bevrijd worden van geloof en onderdrukking in een erkenning van onze gemeenschappelijke achtergrond. Seksuele onderdrukking zal tot het verleden behoren. Iedereen zal het kunnen doen met iedereen, ongeacht kleur of ras.
Als de stekkers erin zitten zal de wereldleraar zich bekend maken.

gravatar

Na mijn oeverloze Bergrede in Galilea heb ik mijn tienduizenden vermoeide en hongerige volgelingen brood en vis voorgetoverd. De wijn hadden ze op mijn verzoek zelf meegebracht.

U zult begrijpen dat ik ze om gezondheidsredenen geen rauwe vis kon opdienen. Mijn twaalf apostelen had ik daarom aan het werk gezet met gehuurde barbecues die flink rookten. Toen wisten we immers nog niet dat die rook gevaarlijk is.

gravatar

Beste Pater,

Is daar niet een apocrief verhaal over?

Iets met één Camel die werd veranderd in een slof? Of een waterpijp die veranderde in de Jordaan?
Zoiets?

gravatar

Zeg, Jezus daar nog aan toe, wat is er mis met onze Hollandse nieuwe, of rauwe haring in het algemeen? Zo haal jij natuurlijk je inburgeringscursus nooit. Een haring happen maakt daar wel onderdeel van uit. Dus, huh, als ik jou was, zou ik maar geen opmerkingen meer maken over rauwe vis.

gravatar

Het voorouderlijke dorp van Boris Johnson in Turkije beloofde ‘heel veel’ schapen te offeren voor Boris. Ja de Turken zijn immens trots op hun telg. Hij is absoluut geen racist.

gravatar

Zeg kletsmajoors, kom eens ter zake, bijvoorbeeld over het aantal jongetjes dat misbruikt is door Jezus (laat de kinderen tot mij komen.)

Hij is per slot van rekening hét grote voorbeeld voor alle christenen op aarde en in het bijzonder zijn heilsbrigade.

gravatar

Eerwaarde heer, bedoelt u Jezus in de jeugdjaren van zeven van uw collegae ze heeft “betast”?
Jezus nog aan toe, dat zal toch niet waar zijn!

gravatar

Nee, Steeds heeft op de boarding school gezeten.
Daarna veranderen mensen NOOIT meer.

gravatar

Boarding school…
Daar komen ook de meeste seksmoppen van die de hele wereld teisteren.
De grabbelaar.
Die bewezen zijn waarheid te zijn.
Alleen Britten doen alsof ze doen alsof (ze grappig zijn).
Als ze beleefd zijn is dat omdat ze bang zijn dat ze betrapt worden.

gravatar

Zeg, NepWiemersma weet je zelf wel, dat je sinds de kleuterschool nog steeds stikjaloers bent op mensen die humoristischer zijn dan jij?