Geziningevaar.nl

Reformatorisch Dagblad: ‘Zoenende mannen gaan in tegen kernwaarden incest’

‘Twee zoenende mannen kunnen geen misvormde kinderen krijgen’

Het Reformatorisch Dagblad heeft uitleg gegeven bij het anti-homopamflet dat het heeft verspreid. Volgens het dagblad druist homoseksualiteit in tegen de kernwaarden van hetero-incest.

“Twee zoenende mannen kunnen geen misvormde kinderen krijgen. Ook niet als het directe neven van elkaar zijn. Ja, ze kunnen wel een kind met een klompvoet adopteren, maar dat is toch anders”, verklaart een RD-woordvoerder. “Zo heeft God het niet bedoeld.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmm., het is gewoon een streek van een stelletje valse relnichten die niet kunnen accepteren dat mensen bezwaar hebben tegen homo-erotische afbeeldingen op de openbare weg. Ze spelen graag de slachtofferrol.

Ze moeten niet zeuren. Ze krijgen zelfs al de PrEP-pil vergoed waardoor kosteloos kunnen Bonobo-en.

Corrie.

Reageer
gravatar

Het gevaar voor het gezin moet niet onderschat worden!. Ik zag laatst vader, moeder en drie kinders bloedend op straat liggen te creperen. Ze waren net langs een poster van zoenende mannen gelopen. Vader was daardoor homo geworden. Toen brak het geweld los.

Reageer
gravatar

Thaens dynt te woorden ghesteld daet nyt ons lievus Heer, doch ‘t Rheformatorysch Dagblaed weearom enigh steeck heeft laeten vallen. Zij dynen beter tea weten; sedert eeuwen draeghen veelen der God’s dyanaers den Grieckse Begynselen eene warm hart toe.

Reageer
gravatar

De website van het Reformatorisch Dagblad heeft alleen op zondag interessant nieuws. De rest van de week heeft het het standaardnieuws die je op alle sites ziet

Reageer
gravatar

God en de duivel bestaan duidelijk wel, en nog duidelijker is dat de god die de christenen volgen de Duivel is.

gravatar

Het is enkel nog niet voor iedereen duidelijk wat een plakkerige stroop de christenen zelf zijn.