Ideaal: Irene beheert WhatsApp-gesprekken van haar vriend Gijs

‘Irene is voor Gijs aan het typen...’

Irene is de goedheid zelve. Om haar vriend Gijs wat te ontlasten beheert ze zijn WhatsApp-gesprekken. “Gisteren heb ik nog voor hem een kaartje voor de Champions League finale afgezegd. Hij vindt dat zelf nogal lastig, dus waarom zou ik dat dan niet voor hem doen?”

Door de proactieve houding van Irene weten de vrienden van Gijs ook beter waar ze aan toe zijn. Irene: “Het is voor Gijs’ vrienden ook gewoon handig om te weten dat hij niet altijd behoefte heeft om te werken aan zijn sociale contacten. Gijs krijgt best vaak vragen van zijn vrienden via de WhatsApp. Ga je mee de kroeg in? Ga je mee met ons weekendje weg? Kom je op mijn bruiloft? Op een gegeven moment ziet hij door alle bomen het bos niet meer.”

En dus doet Irene er alles aan om Gijs te helpen: “Soms heeft hij zijn telefoon per ongeluk zelf mee naar zijn werk, maar dan vraag ik zijn collega’s gewoon even of ze mij willen toevoegen aan de WhatsApp-gesprekken die ze met hem hebben, zodat hij niet alsnog voor verrassingen kan komen te staan.”

Sommige dingen doe je liever zelf. WhatsAppen bijvoorbeeld. Maar waarom zou je zoiets belangrijks als je bankzaken dan uitbesteden? Met de Moneyou Go app regel je al je financiële zaken heel gemakkelijk zelf. Geen gedoe!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Speld gebruikt zoveel moeilijke woorden tegenwoordig!
Monniejoe, spenters, ..
Hoe komen ze daar nou aan?
Wat bedoelen ze er eigenlijk mee?
Snap er niks van.

Kom, ik ga maar weer even internetbankieren.

Toch zó makkelijk!
En elke bank heeft het.

• Reageer