Songquan Deng / Shutterstock

Troost voor Britten: Russische geheime dienst vestigt zich in Londen

 Vertrek Unilever snel gecompenseerd

Het besluit van Unilever om Rotterdam te verkiezen boven Londen is een gevoelige klap voor het Verenigd Koninkrijk. Toch is er dezelfde dag nog troost: de Russische geheime dienst FSB gaat het hoofdkantoor naar de Britse hoofdstad verplaatsen.

“Veel van onze activiteiten spelen zich af in Groot-Brittannië”, zegt FSB-directeur Alexander Bortnikov. “Voor ons was Londen daarom een logische keuze.”

De Britse premier Theresa May is verheugd: “De komst van de FSB toont aan dat de brexit organisaties niet wegjaagt uit Groot-Brittannië. Dit levert ontzettend veel extra banen bij de recherche en in de medische sector op.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wacht nog steeds op de solidariteit met de Britten van de KNVB!!!! Wanneer gaat de voetbalbond nou eindelijk eens bekend maken dat we het WK in Rusland gaan boycotten!!!

Reageer
gravatar

Dus het zijn de Russen.
Veel mensen hier hebben ook vergiftigingsverschijnselen. Geheugenverlies e.d.

gravatar

Nou wilden ze Brexit om de instroom van buitenlanders tegen te gaan, krijgen ze die ‘fijne’ Russen.

Stel je voor dat die gaan integreren in sportverenigingen. Winnen ze ‘toevallig’ altijd.

De Britse maatschappij was toch vrij beschaafd w.b.t. democratie, persvrijheid, corruptie, …
Tja, en nu…

En als er eenmaal veel Russen wonen, dan stuurt Poetin het leger er achteraan om ze te ‘beschermen’.
Is opeens heel Engeland bezet door soldaten in anonieme uniformen die de ‘eeuwige rechten’ van het ‘groot-Russisch rijk’ komen veiligstellen.

Reageer
gravatar

Beste passagiers,

Wij hebben lessen getrokken uit het tragisch ‘ongeval’ met de MH17 van onze concucollega’s Malaysia Airlines.

De KLM heeft vanwege de politieke realiteit in het Verenigd Koninkrijk besloten onze vluchten voor onbepaalde tijd OM het VK te laten vliegen.
In het belang van uw en onze gezondheid.

Houd u rekening met vertraging.
De KLM zet bussen in.

Hoogachtend,
Koninklijke Luchtvaart Maatschappij

gravatar

Corruptie is zo wijdverspreid ook in het Westen dat het zonder ernstige vijand ter legitimatie erg op gaat vallen. Maar de Russen worden altijd al als intellectueel tamelijk minderwaardig beschouwd.

Reageer
gravatar

Corrie, het is niet netjes om een van jouw collegae op te hemelen als hij nog leeft. Jouw andere collegae worden jaloers en dan is het hek van de Dam.

gravatar

In tegendeel Dappere, de andere collegae denken aan hun goede naam en zijn dus opgelucht en blij dat zij niet worden bejubeld door hun ultrarechtse collega die uitsluitend thuis mag werken om haar hatelijke, kortzichtige stukjes te schrijven.

gravatar

Degenen die het hardst roepen om bewijzen hebben er vaak het minste verstand van wat bewijzen zijn. Zodra ze bewijzen krijgen zijn ze nog minder overtuigd.

gravatar

De FSB is (waarschijnlijk) een veel grotere organisatie dan Unilever. Ze hebben veel hogeropgeleiden in dienst, en denk eens aan de spin-off! Daarnaast zitten ze in een nog stabielere markt dan Unilever, met een buitenlandse staat die garant staat voor een praktisch open budget. Jammer dat ze de straat ontwrichten, zou je kunnen denken. Maar dat bleek in de financiële sector ook geen breekpunt in “The City” dus ik denk dat de Britten Unilever al lang weer vergeten zijn.

Reageer