Partij tegen de Burger: ‘Rotterdam moet de problemen weer echt gaan voelen’

Samen tegen u

Ook de Partij tegen de Burger doet mee aan de verkiezingen in Rotterdam. In de tweede stad van het land wonen 600.000 burgers met een veel te grote smoel.

Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Corrie, kom er maar in met jouw boodschap dat op jouw grote liefde moet worden gestemd, zodat Rotterdam echt na de knoppen gaat als hij geholpen door Trump een muur rond heel Nederland bouwt, met hulp van Likoed alle gastarbeiders het land uit flikkert en samen met Poetin de vrijheid van meningsuiting opheft..

Reageer
gravatar

Zo Dodo, dat slaat weer als k.. op Dirk; heb je weer eens je pilletjes met bier i.p.v. water ingenomen? Je moet ook niet aan dit soort ingewikkelde simultaan-vergelijkingen beginnen als je alcohol en pillen combineert. Probeer het morgen nog eens, maar dan één voor één en stap voor stap.