YouTube - SBS6

KNVB stuurt Wesley Sneijder boekenbon als dank voor 133 interlands

Recordinternational passend geëerd

Om Wesley Sneijder te bedanken voor zijn 133 wedstrijden in het Nederlands elftal heeft de KNVB hem een boekenbon ter waarde van vijfentwintig euro opgestuurd. Bij de bon zat een mooi briefje: ‘Hee Wes bedankt hè, gr. KNVB’.

Voor het afscheid van de recordinternational zijn kosten noch moeite gespaard, legt KNVB-voorzitter Michael van Praag uit: “Wesley heeft ontzettend veel betekend voor het Nederlandse voetbal. 133 interlands hè, vergeet dat niet. Dus Ronald is vanochtend speciaal even langs de sigarenboer gereden. Kan Wes zelf een mooi boek uitkiezen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mevrouw de dokter, de KNTB is onze rechtschapen en erkende Koninklijke Nederlandse Tatoeage Bond.
Vroeger deden wij enkel zeevarenden en woonwagenbewoners, maar tegenwoordig is onze grootste markt voetballers en hun vrouwen of mannen, alsmede hun aanhang. Bovendien leverden in de afgelopen jaren ultrarechts jongelui en volgelingen van Geert Wilders de nodige klandizie op.

gravatar

Wat ben jij toch een onberekenbare vrouw!
Eerst jouw collega Rudolf Julius bij een ander artikel de hemel in prijzen En nu twee collega’s de grond in stampen.

Of ben jij niet de echt Connie, maar een trolleke?