Gage skidmore / Wikimedia

Trump dreigt met importheffing op Chinese Make America Great Again-petjes

Maatregel moet Amerikaanse petjesindustrie stimuleren

Trump dreigt importheffingen op Make America Great Again-petjes uit China in te voeren. De maatregel zou de binnenlandse productie van rode hoofddeksels met zijn campagneleus erop moeten stimuleren.

Volgens Trump gaat het niet goed met de rode petjesindustrie van de Verenigde Staten: “We zien dat veel consumenten schaamteloos uitwijken naar goedkope alternatieven uit het buitenland, waardoor onze eigen petjesproducenten achterblijven. Mensen moeten Amerikaanse Make America Great Again-petjes kopen, alleen dan krijgen we dit land er weer bovenop.”

De Chinese minister Wang Yi is met stomheid geslagen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Wiemersma krenkt de gevoelens van meer dan een miljard Chinezen. Een passende maatregel van de Speld zoals bijvoorbeeld een verbod voor Wiemersma om een maand geen reacties meer te mogen plaatsen is op z’n plaats.

Laten we Nederland fatsoenlijk houden!

gravatar

Over Gordon gesproken.

Ik zag dat Frans Bauer in de VS is geweest.
Zullen we in de reportage eindelijk zien hoe het daar ECHT zit!!

#KanNietWachten

gravatar

Wel jammer dat het uitgerekend CvH is die het woord ”origineel” bij iemand anders probeert toe te passen ..

gravatar

Wist u dat de vele vlaggetjes die in heel het land te zien op koningsdag uit China komen met honderd procent importvergoeding uit het Oranje-fonds van de RVD (Rijks Voorlieg Dienst)?

gravatar

De gevoelstemperatuur voor de Russen was in het Westen al eerder tot een dieptepunt gezakt.

Toelichting

Internetinterventie door de Russen bij de Amerikaanse verkiezingen is algemeen bekend.

Klimaatinterventie echter nog te weinig. Poetin heeft zijn reusachtige megaventilators in Siberië, die op West-Europa zijn gericht, gisteren weer volop aangezet.

gravatar

De Britten zullen nog heel wat te manipuleren hebben.
En dan die neger die daar uitlegt hoe ze langzaam kapot gingen terwijl hun ogen helemaal wit werden en ze je aan bleven kijken.
Shock.

Trouwens zoals ik al zei over de Spaanse collega’s (El Mundo Today waar je al geen commentaar kan geven, dat is ook bij die Amerikanen e.d. zo, creatief privéondernemerschap) van de Speld, misschien kunnen hun artikelen straks hier in Nederland gepubliceerd worden. Dat in het kader van de nieuwe Spaanse antiterrorismewetgeving.

gravatar

Loek/Maitreya,

dank u zeer voor deze typisch Hollands-realistische schildering van het vergiftigingsvoorval.