picture alliance / blickwinkel

Chocoladeverkoop loopt terug: Milka opent eigen slagerij

Lila-kleurig vlees binnenkort in alle supermarkten

Milka trekt zijn conclusies uit de tegenvallende verkoopcijfers. De chocoladefabrikant begint een nieuwe lijn van vleesproducten. Zo zal een groot gedeelte van de bekende lila-kleurige koeien in de toekomst op een winstgevende manier worden ingezet.

“Omdat we al enige tijd niet meer genoeg chocolade verkopen, blijven we steeds vaker met de melk van onze alpenkoeien zitten”, zegt een woordvoerder van Milka. “Het is heel duur om de dieren te onderhouden. Daarom proberen we nu twee vliegen in één klap te slaan, door de overbodige koeien met winst in de nieuwe Milka-slagerij te verwerken.”

In de komende weken worden daarom de producten Milka-gehakt, Milka-biefstuk, Milka-hamburgers en Milka-rollade in alle grote supermarkten aangeboden. De laatste zal met de slogan ‘Milka, de tederste verleiding sinds er runderrollade is’ aangeprezen worden.

Dit artikel verscheen eerder op Der Postillon


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In de hamburgers, worsten, rollades en biefstukken, dat heb toch kunnen lezen.
Of dacht je dat Milkakoeien pure chocolade leverden?

gravatar

Alles goed en wel, als jullie maar van mijn chocolade-eieren-kippen afblijven!

Zullen we even wachten to na Pasen?