Shutterstock / Dan Kosmeyer

Suitsupply komt met posters van jankende zeikerds

Bedrijf wil dat iedereen zich in uiting kan herkennen

Suitsupply kondigt een nieuwe postercampagne aan waarin modellen te zien zijn die als volwassen baby’s janken. Het bedrijf hoopt dat een deel van zijn volgers zich daar wel mee kan identificeren. “Ook deze groep mensen hoort per slot van rekening bij onze maatschappij”, zegt een woordvoerder van het pakkenmerk.

Het bedrijf heeft echter niet de illusie iedereen met de nieuwe campagne aan te spreken. “Natuurlijk is het voor veel mensen ongemakkelijk om te zien dat sommige volwassenen zo’n achterhaald wereldbeeld hebben. Maar goed, deze mensen mogen er van ons ook zijn.”

De foto’s voor de campagne worden binnenkort geschoten: “We zoeken met behulp van beveiligingscamera’s nog naar modellen die de juiste mix van sneuheid en loserdom uitstralen”, aldus de woordvoerder.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze hadden eerder een actie met kussende mannen. Daar kwam de homobeweging fel tegen in actie door alle ramen van de Abri’s in te gooien;

Homo’s hebben goede smaak, die kopen helemaal niet bij Suit Supply.

Reageer
gravatar

Op ‘#de dag van de erectie’ heb ik gelezen dat homo’s constant aan geslachtsgemeenschap denken. Ze schijnen van de Bonobo-aap af te stammen.

gravatar

Homo’s zijn vaak in de Haagse duinen te spotten.

het is bekend dat de Haagse duinen het Nederlandse Sodom en Gommora is voor mensen met teveel libido of te weinig aanspraak.

gravatar

Lief Vraagteken,

Het betreft hier een neologisme dat gebaseerd is op het aloude oliedom.
Dit laatste woord wordt echter om milieutechnische redenen uitgefaseerd.

Vandaar.

gravatar

Waar moet ik mijn plasje doen, daar draait het maar net om. De nu gecommercialiseerde onzekere Mr. Bean die niet om weet te gaan met (het telepathische netwerk van) de alomtegenwoordige, nu gedigitaliseerde sociale controle, de reden van zijn negatieve faalangst waarom alles een mythische opdracht wordt.

Reageer
gravatar

Wat een homofoob gelul. Check je feiten, homo relatie ‘s zijn het duurzaamst. Neem mijn woord daar niet voor aan, check gewoon de cijfers. Die worden gewoon bijgehouden door het CBS.

P.s ik heb al 10 jaar dezelfde vent.

gravatar

Die haat van Corrie toch altijd. Ze lijkt er op klaar te komen, zo erg en zo vaak.

Wonderbaarlijk dat ze zo lang en zo vreselijk verliefd blijft op Geblondeerde Geert, dat ze zijn hatelijke woorden bij elke gelegenheid citeert.

Nu is weer links, dan weer D66, en natuurlijk de islam. En net als haat geliefde altijd zonder redelijke verklaring.

gravatar

Wellicht kunnen mannen met haatzaaiende ogen ook eens op een stuk abribehang worden gezet door die Engelse pakkenfirma. Ik noem alleen de voornamen van twee prominentste kandidaten: Thierry en Geert.

gravatar

Dat is discriminatie ! Alle rammers van Heilbot-mensen (homo, lesbo, bi en transgender) moeten op de (politie)foto !