Shutterstock / Vacclav

Sparen voor je vakantie? Kom dan werken in het Witte Huis!

Wij zoeken kanjers op de gebieden communicatie, veiligheid en strategie

Ben jij op zoek naar een leuk zomerbaantje? Heb jij altijd al gedroomd van het maken van geopolitieke beslissingen? Ben je de tomatenkas een beetje beu? Kom dan werken in het Witte Huis! De leukste plek om (max.) vier weken de wereldvrede in gevaar te brengen en zo te sparen voor je groepsreis naar Lloret de Mar.

Wij zijn momenteel op zoek naar kanjers op de gebieden communicatie, veiligheid, strategie, immigratie en personeelszaken. Wij verlangen van jou dat je de president ervan weerhoudt om op de nucleaire knop te drukken, dat je ervoor zorgt dat de plannen voor importheffingen worden geschrapt en dat het personeelsbeleid op orde komt. Maar… we willen ook dat je gewoon een toptijd hebt en nieuwe vrienden maakt!

Herken jij jezelf hierin, en wil je gewoon supergraag werken in een gezellige werkomgeving met een stel 70-jarige conservatieve Republikeinen? Stuur dan even een privébericht met een fotootje van jezelf en je cv (opgelet: verzwijg voor de zekerheid contacten die door veiligheidsdiensten mogelijk geïnterpreteerd kunnen worden als landverraad) en dan verwelkomen we jou snel in Washington!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste,
Wij zijn op zoek naar uitbreiding van onze clientele. We willen dolgraag in het mortuarium van het Witte Huis werken. We verwachten daar zeker een groeimarkt. Onze CV kunnen we hier uit privacy overwegingen niet als attachment bijvoegen. Maar.. zand daarover. Privacy overwegingen hoeven straks geen rol te spelen.

Reageer
gravatar

Britt, een jong en dynamisch bedrijf was het onder brave baas Barack zeker.
Maar onder de destructieve domoor Donald is het een failliet sterfhuis.

Overigens is de vacature nepnieuws. Iedere vrijgekomen post wordt opgevuld door een generaal of een bloedmooie vrouw, die vooral ervaring heeft in… (gecensureerd)…

gravatar

Ik zoek een bijbaantje in een leuk team met enthousiaste collega’s, informele werksfeer en geen 9 tot 5 mentaliteit (11 tot 1 is lang zat).

De wait haus lijkt me dan niet de plees toe bie.

Reageer
gravatar

Volgens mij is die wulpse, naïeve, blonde Haagse “dame” met opgeblazen borsten… kom, hoe heet ze ook alweer?… o ja, Barbie, Samantha of zoiets..

Dat is volgens mij dezelfde persoon als onze Corrie. Barbie of zoiets gebruikt ook Engelse woorden die ze zelf niet begrijpt, en is eveneens typisch het type dat op Geert W. valt.

gravatar

Nee joh, Corrie voelt zich aangesproken door mijn vorige reactie, waarin geen namen worden genoemd. Die reactie vindt ze “niet grappig”, als ik dat in onze taal zo mag zeggen.
Maar, wie schoen past trekke hem aan, nietwaar?

gravatar

Volgens mij maak jij geen enkele kans. Ik ken namelijk een vrouw die allemaal heeft wat jij hebt en zelfs meer dan dat..
Zij is gehaat en geliefd in De Speld om haar ultra-rechtse politieke boodschappen. Maar het belangrijkste is haar bekwaamheid in het verzinnen van nepnieuws.

gravatar

Ja, die Bill was met zijn sigaar de sigaar.

Opvallend is dat geile Trump met bijna oneindig veel meer seksuele strapatsen bejubeld wordt door dezelfde republikeinen die destijds Bill hadden willen afzetten.

gravatar

Goede raad bij het vreemdgaan

Voor de dames.:
Leen nooit een jurk uit waarop spermavlekken zitten.

Voor de heren:
Als u spermavlekken achterlaat op een jurk, doe dan niet met uw eigen DNA.

gravatar

Indertijd was er echter geen aanleiding, voor zover bekend, om op de rode knop van de president te gaan zitten om de wereldvrede te bewaken.