NPO-gemist / NOS

Ajax-fans kijken uit naar ontlading na 18 jaar zonder titel

'Die vreugde van Feyenoord, daar droom je van'

Fans van Ajax hebben tevreden gereageerd op de nederlaag bij Vitesse, waardoor hun club zo goed als kansloos is in de race om het kampioenschap. De supporters hopen in 2032 weer kampioen te worden, na achttien barre jaren zonder titel.

“Die ontlading van de Feyenoord-fans vorig jaar, daar droom je van”, zegt Ajax-supporter Eric van ’t Hof met een schittering in zijn ogen. “Het lijkt me geweldig om dat een keer mee te maken. We zetten nu al een aardige reeks van vier jaar neer. Je voelt de pijn, de frustratie en het cynisme groeien. Stel je voor dat dat nog veertien jaar doorettert en er dan allemaal uitkomt in 2032. Wow!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb vorige maand $ 16298 ontvangen in de eerste maand en $ 18427 door gewoon online vanuit huis te werken. Ik ben een full-time student en werk gewoon voor 3 tot 4 uur per dag. Iedereen moet deze baan nu proberen door gewoon deze link te gebruiken ..

Dus Open deze website …

HIER…. … …>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.M­o­n­e­y­4­6.C­o­m

Reageer
gravatar

Het is ook wat met dat Ajax, sinds de ABN en andere bankiers/shirtsponsors zijn afgehaakt bij deze club gaat het in rap tempo mis met deze godenzonen. Tijd voor een nieuwe sponsor: Univé, VVD, IMF, RABO,, Gazprom, Shell, Unilever, Texaco (van huis uit al de goede kleurencombinatie!), de Belastingdienst (“Leuker kunnen we het niet maken”) of wat accountantskantoren die voordelige schikkingen troffen met OM en de Belastingdienst.?

gravatar

Ik heb vorige maand $ 16298 ontvangen in de eerste maand en $ 18427 door gewoon online vanuit huis te werken. Ik ben een full-time student en werk gewoon voor 3 tot 4 uur per dag. Iedereen moet deze baan nu proberen door gewoon deze link te gebruiken ..

Dus Open deze website …

HIER…. … …>>>>>>>>>>>

Reageer
gravatar

De grootste Amsterdamse voetbalclub maakt de naam van de legendarische Griekse held Ajax ten schande.

De Griekse regering heeft daarom de KNVB zeer dringend verzocht de betreffende club de naam te ontnemen, anders stapt zij naar het Europese Hof.

Reageer
gravatar

ook de webtechnologie ajax gaat zijn naam wijzigen. Die naam klopt toch al niet meer gezien het vaker JSON dan XML is wat over de lijn gaat