NPO Live - Waylon

Waylon kiest voor inwisselbaar lied nummer 2

Nederland wilde inwisselbaar lied nummer 5

De kogel is door de kerk. De afgelopen week zong Waylon in DWDD vijf inwisselbare liedjes. Vanavond maakte hij bekend dat hij inwisselbaar lied nummer 2 op het Songfestival ten gehore zal brengen.

De keuze van de zanger leidt op sociale media tot teleurstelling. Veel mensen hadden gehoopt op inwisselbaar lied nummer 5. “Daar zit net wat meer nasaal gezeur in dan in inwisselbaar lied nummer 2”, schrijft iemand op Twitter. Een ander vond inwisselbaar lied nummer 5 juist beter omdat er meer gekreun in zat. “Ik houd van gekreun.”

Waylon en Nederland zijn het over één ding in ieder geval eens: inwisselbaar lied nummer 1 moest het zeker niet worden. “Daarbij keek hij niet moeilijk genoeg en hij zat minder overtuigend op zijn kruk”, schrijft iemand. Waylon geeft dat toe: “Ik keek niet moeilijk genoeg en ik zat minder overtuigend op mijn kruk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is het niet beter om de traditie, kansloos meedoen aan het Songfestival, af te schaffen of er iig een raadgevend referendum over houden bij de komende gemeenteraads verkiezingen.

Reageer
gravatar

Ik heb de eerste gehoord, en toen klonk hij als een mengeling van Lee Towers en een imitatie-cowboy.

Is Lee Towers populair in Europa, gemiddeld genomen?
Dan moeten we die doen!

Reageer
gravatar

Een lied over een veldheer doet het altijd wel goed. Zeker als die dan een veldslag heeft verloren een hij zich moest overgeven. Waarmee je dan een link kunt leggen naar je eigen leven waarin wel eens dingen misgaan en dat de geschiedenis zich steeds herhaalt en zo.

Reageer
gravatar

Ja, de wetenschappelijke naam is 3-ethoxy-5-epoxy-trichloorcafeïno-ethyleenpropide. Maar volgens zijn manager is dat niet zo’n goed merk, dus werd het Waylon.

gravatar

Bij deze wens ik Nederland heel veel sterkte toe na deze voor Nederland dramatische keuze. Na de bekendmaking bij D.W.D.D. zullen er een heleboel mokkende die-hard fans van het songfestival maandenlang met een gezicht rondlopen zo zuur als lauwe pis.

Waylon, je word bedankt; hijsfijn!

Reageer
gravatar

Ach, wanneer laten we over die Songfestival kwesties nu eindelijk toch weer eens die geweldige omnideskundige prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd trendlistener) aan het woord hier!! Dat zou de redactie veeeeeel en veel vaker dienen te doen want wat een eruditie van de scherpe geest van die Bokhoven. En hij is ook nog een erg goede muzikant zoals een geniaal persoon ook hoort te zijn!!