Trump: ‘Zelfs zonder wapen zou ik een gevaarlijke gek zijn’

Een sterke bewering van Donald Trump. De Amerikaanse president zei gisteren in een reactie op het bloedbad in Florida dat hij zelfs zonder wapen een gevaarlijke gek zou zijn.

Trump zou naar eigen zeggen ‘sowieso’ de diplomatieke en economische verhoudingen met andere landen verstoren, irrationele beslissingen nemen en een kernoorlog riskeren, of hij nu een wapen had of niet. “Ik zou geen seconde twijfelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hou toch eens op De Speld met president Trump af te zeiken. Hebben jullie nu echt niet in de gaten dat jullie mening is gevormd door ‘fake news’ van linkse gekkies.

Dankzij president Trump gaat het hartstikke goed met Amerika. En president Trump heeft als eerste Jeruzalem als hoofdstad van onze joodse vrienden erkent.

Corrie.

Reageer
gravatar

Dat heb je goed opgeschreven over Jeruzalem. Israël heeft de oorlog tegen de Palestijnse moslims gewonnen. Ze hebben het recht om Jeruzalem als hoofdstad aan te wijzen.

gravatar

Misschien moet hij meer met Napoleon praten.

Ik hoorde dat Mar a Lago een gesticht geworden is.

Wel een heel dure.
Opname kost nu $200.000 per jaar. Zonder eten, drinken en overnachting.

Reageer
gravatar

De toegenomen dreiging van leerlingen die mogelijk een wapen op zak dragen, en de daarmee gepaard gaande stress, maakt het onderwijs zeker een zwaar beroep. Was voorheen de onderwijsplicht nog wat minder stringent waardoor de betreffende leerlingen gewoon de school verlieten voor eventueel een creatieve bestemming is dat niet langer aan de orde, de sancties hierop zijn toegenomen waardoor de enige overgebleven escape een voortijdig schoolverlaten van de docent zelf is.

Reageer
gravatar

Alle staten in het Wilde Westen hebben één van de verplichte schoolartikelen vervangen.

ieder kind vanaf vier jaar diende naar school mee te brengen: schriften, pennen, een iPad, een vlaggetje en een atlas van de V.S., een bijbel en een handwapen. Het handwapen is per direct vervangen door een automatisch geweer.

gravatar

As ze me pèp zeg Max wel altèd “Zallik je is an je ataumknop zùige?” En as ik dan plof krèg ze een dikke paddestoel ùit haah oâh. Of had ik toen weâh teveil bieâh op?
Maah zondâh dolle ik hep lievâh, mama, dajje je mùil hâhdt en achtâh de geraniums blèf plakke. Je heb mèn toch auk nie vewek doâh met een ataumknop te speile?