Wikimedia Commons - Horiuchi73 / Wikimedia Commons - Sasha Krotov

Ireen Wüst gaat nog even 2 jaar cashen in Qatar

‘Ik doe het voor de sportieve uitdaging’

Verrassend nieuws uit de schaatswereld: Ireen Wüst gaat waarschijnlijk haar carrière afsluiten bij schaatsclub Ahly el-Ab Krook in Qatar. Volgens insiders heeft ze een lucratieve deal gesloten waarmee ze in twee jaar zo’n 6,5 miljoen euro gaat verdienen.

Schaatscommentator Martin Hersman heeft geen goed woord over voor de keuze van Wüst: “Ze doet dit alleen maar om nog even lekker te cashen. Waarom zou je anders in zo’n zandbak gaan schaatsen?” Hersman staat niet alleen in zijn kritiek, maar Wüst zegt andere motieven te hebben: “Ik doe dit voor de sportieve uitdaging. Mensen onderschatten het niveau van de competitie hier.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Martin Hersman een nobody wat stelt hij voor hij verkracht het schaatsen al met zijn commentaar Ireen heeft groot gelijk cashen maar Ireen bedankt voor alles ons Brabants trots

Reageer
gravatar

In Qatar worden homo’s en lesbiennes met hun hoofd naar beneden van een heel hoog dak gegooid. Dus je kan voorspellen hoe het met Ireentje afloopt in dit geitenneukers land….

Reageer
gravatar

Volkomen terecht. Na 26 jaar afzien als topsporter is dit haar kans op een degelijk en naar mijn mening welverdiend pensioen. Hulde aan Irene!

Reageer
gravatar

Wat dit dat inwisselbare oliewoestijnland waar ze al een skibaan hebben, voornamelijk voor het koninklijke genoegen?

Waar ze dan overigens enkele honderden prinsen hebben rondlopen, allemaal met een Lamborghini ofzo.

Waar ze internationale toernooien (om)kopen?

Help, ik kan ze allemaal niet zo goed uit elkaar houden.