YouTube - EDtv

Cocu tevreden: ‘Kampioen word je tegen de kleintjes’

‘Ook verplicht nummertje tegen Feyenoord belangrijk voor kampioenschap’

Ook al leek de wedstrijd tegen Feyenoord vooraf een verplicht nummertje voor PSV, trainer Cocu is toch zeer te spreken over de overwinning. “Kampioen word je tegen de kleintjes”, vindt de oefenmeester.

De trainer van PSV wijst hierbij op de concurrentie: “Kijk bijvoorbeeld naar Ajax, die laten het liggen tegen ADO. Wij doen wel gewoon wat we moeten doen. Ik vind het bewonderenswaardig dat mijn spelers ook in dit soort potjes volledig gefocust zijn.”

Cocu denkt dat het uiteindelijk deze wedstrijden zijn die het kampioenschap gaan beslissen: “Na 34 wedstrijden gaat het erom wie de meeste punten heeft, en niet om de tegenstanders tegen wie je die punten pakt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als oud-Rotterdammer moet ik toegeven dat het functioneren van Feyenoord (in competitie- en bekerwedstrijden) mij vaak de tranen in de ogen brengt. Hier blijkt weer uit de grote mate van masochisme en minderwaardigheidscomplexen die voetballers, op de loonlijst bij Feyenoord, deelachtig worden. Iedere plattelandstrainer kan dit stelletje neurotici al bij voorbaat ontmoedigen, daar heb je niet eens het afschrikwekkende uiterlijk van Cocu of Ten Hag voor nodig

Reageer
gravatar

Outsider, je moet maar zo denken: je kunt het (waarschijnlijk) zelf ook niet helpen dat je uit Rotterdam komt.
Hierdoor ben je verder gaan zoeken naar de waarheid in je leven.

gravatar

Inderdaad M., het zal hoogstwaarschijnlijk onvoldoende gecompenseerd karma uit een vorige existentie zijn, dat mij zo ruw heeft doen landen in deze nerveus aandoende arbeidersstad.